MiracAlpinveUmutunAnnesi Aselmevailaysena iyiydiii 😂 Bak bana nasıl geldim herkes öyle gelcek simdi ama kullanmıyorum😊
Mom83 Aselmevailaysena Geliyorlarrr. Geldim ama linçlemeye gelmiştim takıldım. Kullanıyorum aynı marka memnunum evimdeki herşey arzum
Aselmevailaysena Balkizlarim araştırdığımda sadece kabarmadan şikayetçi olanlar vardı sizde bi sorun oldu mu
Aselmevailaysena MiracAlpinveUmutunAnnesi 😂😂 napim ama post açtım ürünle ilgili kimse bakmadı bunlara düsceklerini biliyorum 👿
Aselmevailaysena Mom83 başka çare birakmadilar sabah post açtım baktım yazan yok perideden olunca gelirler dedim sagolsunlar başlık değiştirildi 🙄
Balkizlarim Aselmevailaysena şuan kapalı bı bayanim ama açık zamanimda kullandığında hiç kabarma olmuyodu 👌
1Anne_ Aselmevailaysena ben ince duzlestiricileri tavsiye ederim bununla sadece duzlestirirsn ama ince olani ile dalgalı da yapabilirsin
1Anne_ Aselmevailaysena duzlestiricide philips favorim 2 yildir kullanıyorum anında ısınıyor böyle kalın olani da var alacak olursan tavsiye ederm
Benimoykum Aselmevailaysena yok canım roventa var bende güzel ama eskisi kadar kullanmıyorum zaten anne topuzu moda oldu 😁