Mavilii Dun korona testi yaptırdık negatif çıktı fakat butun belirtileri tasiyorum. Yuksek atesim var. Ishalim var. Sırt ağrisi eklem agrısi var. Halsizlik var. Ama testim negatif. Daha once Boyle olan varmı. Ne yapmalıyım şaşırdım kaldım 😑
Mihrimahimmmmmm Mavilii cok duyduk boyle pozitif olup negatif cıkan neye guvenecegmzı sasrdk pozıtıf gıbı davranın mumkunse kendınızı ve çevrenizi koruyun kendı kendımızn doktoru olucaz artk
Mavilii Mihrimahimmmmmm valllahi şaşırdım kaldım neye inanıcaz bilmiyorum biz guvenip gidiyoruz test veriyoruz ama oda boş. Dediginiz gibi kendi doktorumuz kendimiz olucaz baska care yok sanırım
Mavilii Emineyilmazz o kadar dusuk yani dogruluk oranı. Ayyy vallahi bu ne bicim iş. Belkide koronayım şuan
Emineyilmazz Mavilii evet ya bende öğrenince şok olmuştum %30 nedir amcamda her belirti vardı test negatif çıktı 1 gün sonra bi daha yaptırdı pozitif
Mavilii Emineyilmazz dun bende tekrar yaptirmak icin gittim ama malesef yapmadılar. Neymis efendim daha yeni test olmusum yapamiyorlamis. Bizde ozele gittik orda muayne oldum bağırsak enfeksiyonu çıktı atesim falan ondan çıkıyomus. Cok şükür korona degilmisim