Cimcimelerinnnesi jesiyyy Doğduğunda basladim yatarken 1 çay kaşığı ile vermeye simdi 5 aylığız biberon ile cok guzel içiyor 🤗
Deletedmom324 jesiyyy doktor önerisi ile 4 ayımız bitince başladık. Evet anne sütü herseyı karsılıyor belkı ama su hayattır diyorum. 👊🏻
Elfela Dogdugu günden beri ☺️ Simdi 9 aylıkk hiç bi sıkıntısını görmedim su vermenin.. cok sukur ne kabız oldu ne ishal her ne kadar anne sütünün cogu su da olsa suyun yeri başka.. biz de susuyoruz ayran myve suyu süt vs suyun yerini tutuyo mu ben böyle düsünüyorum ve hep verdim
AysenDoga jesiyyy doğduğu ilk günden beri doktor tavsiyesiyle veriyorum şu an 7 aylık maşallah çok güzel su içiyor biberonu elinden zor alıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.
ayseoztas jesiyyy suyun bebege zarari yok canim anne sütüde alsa ver sen dinleme kimseyi ben dogdugundan beri veriyorum.
Tugbabsra jesiyyy su hayattır Doğusundan beri veriyorum mamadan sonra da veriyorum anne sütü fe alıyor
Gnc16 1 haftalıkken vermeye basladım ben gunde uc kere cay kasıgıyla verıyodum smdı kucuk bıberon aldım ondan agzına sıkıverıyorm 2 bucuk aylıgız mamayla beslendımız ıcın bence verılmelı anne sutu alsaydı eger gene gunde bır ııkı kere verırdım
Yagizmomms 1 aydan sonra vermeye başladım. Çok fazla kusuyor çünkü ağzı temizlensin diye veriyorum arada tükürsede 😁
reinamm jesiyyy anne sütüyle beslediğiniz sürece gerek yok su vermeye. Ama mamayla besleniyorsanız yada ek gıdaya geçtiyseniz verebilirsiniz
deletedmom2200 jesiyyy anne sütü ile besleniyorsa ilk 6 Ay sadece anne sütü sloganından yola çıkarak 5,5 aylığız ve hiç vermedim 👍
pasaninannesi jesiyyy 5. Ayından sonra vermeye başladım şurup kullanmak zorunda kaldık o yüzden yoksa 6. Aya kadar vermeyecektim birde çişli bezi azalmıştı sütüm yağlı olduğu İÇİN olabilirmiş su verince düzeldi
Senaustunbas Bende vermeme taraftariyim su tabiki sağlıklı ama bebek bunun ayrımını yapamaz ve anne sütü mucize her şeyi karşılıyor yemekten önce su içtiğinizde nasıl midenin bir kısmını kaplayıp kısıtlı yiyoruz bebeklerde öyle bence gerek yok fındık mideyi su ile bir damlada olsa kaplamaya zaten 6 aydan sonra bol bol içecek 🤗
Aselebru1 jesiyyy benim kızıma ilk 6 ay vermeye gerek yok demişti doktorlar şimdi 7 Aylık ve su içiremiyorum o yüzden idrar yolu enfeksiyonu oluyo 2 kere oldu keşke dinlemeseydim alıştırsaydım diyorum hep