nlrgp arkadaşlar merhaba geçmiştede sorulmuş ama güncel olarak tekrar danışmak istedim. bebeğim çok hareketli piyanolu olan oyun halısından memnun kalan var mı bebekler kullanabiliyor mu yoksa dönüyorlar ve piyano ilgilerini cekmiyor mu cok kararsız kaldım.
Serpilturgay nlrgp kısaca cvb veriyim çok egleniyor 😂 piyanodan ses geldikce önce dinliyor sonra cıldırıyor altında adeta 😂 bazen diyorum normal oyun halısı alsam acaba bu kadar eglenir miydi o yüzden kesinlikle piyanolu al derim bn 😉
habibe_omerasaf nlrgp piyanoya vurdukça hoşuna gidiyordu memnunduk. Fakat dediğiniz gibi hareketlenip döndükleri zaman artık oynamıyorlar içinde dönüyorlar piyanolularda biraz dar oluyor.
ebrupoyraz nlrgp prego masters var bizde hemde jumbo olduğu için rahat rahat dönüp oynuyor tavsiye ederim
nlrgp Serpilturgay teşekkür ederim 😌 tavsiye için . siz hangi ürünü kullanıyorsunuz fisher price iyi diye okudum ama tinylove da bebek vuramıyor diyen anneler var
Sinon Piyanolu ve aynalı alın fisher pricein var internetten 190tlye aldım çok memnunum oyuncaklarındanda piyanosundan da fazla düşünmeyin alın 🤗