Prensalim Kızlar 9 ay 5 günlük bir oğlum var . Adetim 3 gün geçti. Eğer hamile isem nasıl olacak . Psikolojimi rahatlatamiyorum. Yaşi yakın olan bebek anneleri nolur iyi birşeyler soyleyin. Diğer hesabım ( huysuzanne idi telefonum bozulunca yeni hesap açtım. )
Ysm2019 Prensalim benimde 13 aylık bebeğim var 12 haftalık hamileyim benimde 5 gün geçmişti adet ağrısı gibi çok ağrılarım vardı meğer bebeğin yerleşme ağrısıymış ama ben isteyerekte hamile kaldım ikisi birden büyüsün diye sadece ilk denemede kaldığıma şaşırdım 😂
Ysm2019 Prensalim doğum yaptıktan 8 ay sonra ilk adetim oldu ikinci adetimden sonra hamile kaldım yani :)
UraSsmom Prensalim Benim de bugün 4. Gün geçeli. Dün test yaptım ama negatif, tabi ben yumurtlama günü korunmasız ilişki oldu sonradan farkettim. Korunduysan strestendir, Bi test al için rahat etsin bence.
Prensalim iki_prens_annesi Yapmadım canım agrım var . Bu ay çok stresli geçti aslında 15 inde gelmesi lazım düzenlidir. Inan test yapmaya korkuyorum .
Prensalim NesLyy- Inş gecikmedir canım çok stresli geçti bu ayımiz. Valla şükür namazı kilicam hamile deyilsem.
iki_prens_annesi Prensalim bnmde 9 aylik bebegim var 5 aylikken adet olmaya basldm bugun 13 gun falan oldu gecikeli carsamba gunu kan verdm negatf cikti ewde test yap bi kac gun bekle kan ver yoksa bu stresle hic adet olmazsn kafam rahatladi artik enazinda hamile dglm sende yap cnm bu korkuyla yasanmaz
NesLyy- Prensalim Değilsindir bende de çok oluyordu stresten hava değişkliliği vs. Doğumdan sonra 1 yıl adet gecikmesi normal sayılıyor benim oğlumda 7-8 aylıkken 10 gün gecikmişti😑 13 aylık şuan yine 2-3 gün gecikiyor yani merak etmeyin😇
Prensalim Ysm2019 Sağlıkla gelsin inş . Bebeğim daha küçük canım o yüzden koruyorum açıkçası ama Rabbim verirse de tabi ki olsun . Şükür her zaman .
Ysm2019 Prensalim benimde küçük ve hiç yardım edenimde yok dediğiniz gibi Allah’ın vardır bir bildiği hamileysenizde lütfen üzülmeyin
Prensalim UraSsmom Canım biz hiç korunmuyorduk. Eşim çok istiyor . 9 ay olmadı zaten . Test yapmadim. Varsa da şükür. Ama tecrübeli annelerden bilgi istedim merak ettim 2 bebek nasıl olur .😊
Gipsy Prensalim Merhaba , eğer emziriyorsanız gecikmeler olması normal , benim 1 ay geciktiği oldu emzirirken , korunuyorsanız eğer endişelenmeyin. Korunmuyorsanızda test yapabilirsiniz.
UraSsmom Prensalim Benim eşim de çok istiyor ama ben cesaret edemiyorum oğlum 7 ay 20günlük.Bi taraftan da delirmişken tam olsun diyorum 🙈 Hayırlısı olsun istiyorsan inşallah vardır