Mom09 Kızlar bu emziği kullanıp memnun kalan var mı? Yorumlarda biraz ucunun kısa olduğunu yazmışlar? Kararsız kaldım 6-12 ay olanı alıcam
Melekla Mom09 merhaba bebeğiniz kaç aylık ki 6-12 alıyorsunuz. Biz doğduğundan beri 0-6 kullanıyoruz tutuyor. Şuan 4 buçuk aylık hala 0-6 emiyor. 6. Aydan sonra için 6-18 ay aldım onu kullanacağız. Bence ayına göre alın
Serdogrul Mom09 benım bebegım hiç emzik almadı doğduğunda nerdeyse tum emzıklerı denedım en son aventin ultra soft olanı aldı. Daha sonra da sımdı air olanı kullanıyorum bırbrne cok yakınlar ve oglum severek emıyo
Bereninannesi Mom09 ben aldm kızım hastanede ilk gun tuttu ama sonrasında tutmadı daha sonra mamajoo aldm onuda zorla tutuyo belılrlı bı sure sonra bırakıyo eğer avent alacaksanız ultra soft var onu alın daha yumusak oluyormus ucu
Betlll Mom09 bnm kızımda hiçbir emziği kabul etmedi emzik koleksyonu kurduk nerdese en son olarak aventn aldım 0-6ay şuan tam 6aylık onuda sdece uykuya geçiceği zaman alıyo başka hiç bi türlü emzik istemiyo
Mom09 Serdogrul bizde 0-6 ay soft kullanıyoruz canım ama air çok hoşuma gitti sadece yorumlarını okuyunca bi tereddüt ettim ucunun kısa olduğunu bebeklerin tutamadığını yazmışlar o yüzden sormak istedim
Mehmet Melekla bende kullanıyorım👋🏻 Dogar dogmaz oglum hemen aldı. Şuan 2 aylık ve aynı emziği kullanmaya devam edıcez 🤗
Mom09 Melekla canım zaten bebeğim 5.5 aylık ebebek indirimlerindeyken alıp koymak istiyorum o yüzden sordum evet yanlış yazmışım 6-18 ay. Siz memnun musunuz?
Mom09 AselSisiMom evet bizde 0-6 ay soft kullanıyoruz memnunum ama air modelini daha çok beğendim kızım 5.5 aylık🥰
yusufeslem AselSisiMom nasıl tuttu bana da yardımcı olun lütfen bende sothie olanı aldım 1 aylık olduk yok yani istemiyor aslında alıyor bi iki kere emip hemen öğürerek atıyor adam akıllı dışarda emziremeyeceğim bir vakit verdim aldı .. uyurken ver dediler ama yok öylede olmuyot
Melekla Mom09 evet memnunuz dün aldık bizde ama philips avent 20 sinde tekrar girecek indirime alın derim ☺️
Serdogrul Mom09 yok canım hemen hemen aynı ben cok memnun kaldım valla alabılırsıın sende memnun kalırsın
Mom09 Bereninannesi şuan soft kullanıyoruz canım 5.5 aydır ama 6-18 olanı air mı alsam demiştim baya hoşuma gitti modeli ama tabi fark var mı bilemedim teşekkür ederim 🤗