Denizlila https://hizliresim.com/mOhrML Damak kabarmış dediğimiz bu mu 😊 böyle olup kaç güne çıkar acaba deneyimli anneler 😍
Beyzasim Bizimki de böyle yaklaşık bir aydır daha beyaz ama daha diş görünmedi bizde siz kaç aylıksınız. Bende burda bekleyeyim tecrübeli anneleri 😊 Denizlila
Eslembaby-Cennetmomy Denizlila bizimde yaklaşık 1 aydır böyle bekliyoruz ama bizim üst ya çok zor cidden
Beyzasim Denizlila ooo biz size göre baya büyüğüz 😁 9 ay 9 günlüğüz daha hiç dişimiz çıkmadı ama alt damak da üst damak da 1 aydır böyle bekliyoruz ama uykular haram oldu bize 😒
Senemasil Denizlila çıkar neden çıkmasın her bebek darklı ama tam kabarmış çıkar yakında hayırlı olsun🤩
Aysenurmiran Denizlila güldürürken bakın benim oğlumda hiç baktırmıyor 2 diş çıktı bi fotoğraflayamadım 😂
Eslembaby-Cennetmomy Denizlila alt diş daha kolay üstler zor derler ve bizim altta yok direk üstten geliyor kulaklarını cekistiriyor sürekli ağlıyor çekerken
Denizlila Beyzasim evettt baya büyükmüşsünüz😁 geceleri şimdi bile benim haram gecede 10 kez uyanıyor sizinde bunaylarda böylemiydi
Beyzasim Denizlila sanki üstünden çok geçmiş gibi hatırlayamadım Bi an ama sanki o zamanlar 2.5 3 saate bir uyanıyordu yani 2 kere falan sonra 7. Aydan sonra bu şekilde olmaya başladı.