Sehertatar Kızlar bebeğim 2 aydır emmiyordu 3 gündür emiyor yeni geçtik memeye bundan önce sağıyordum ama bazen 30 dk emiyor bazen 15 Dk uyuyup bırakıyor doyuyor mudur
Fatosveaselbebek Sehertatar doğuyordur emerken şutunuz tanzinkli gelir kakadindan cisinden anlarsınız doyduğunu
Eddatr Sehertatar Bizimkide bazen 5dk emiyor uyuyor daha da almiyor. E ne olcak tabi 10 dk sonra uyaniyor 😔 Bende anlamiyorum ki valla anlamiyorum
Sehertatar zlyha_ önce sütüm gelmedi emziremedim sonra meme ucum yara oldu emzirmedim bu süreçte biberona alıştık sağıyordum ama çok yordu beni bi emzirme danışmanından destek aldım ama şimdi de doymuyor gibi düşünüyorum sütüm yetmiyor mu acaba
Fatosveaselbebek Sehertatar benim oğlan 4 saatte dolduruyor cis ile günde iki kere suan icin yapıyor kakasını daha önceden 4 günde bi yapardı ama gene de 800 gr almis mahsalalh dün gittik
Mervegelin93 Sehertatar canim her besini cisli alman lazim. Bezi bossa doymuyor olabilir. Sen emzirirken uyararak devamli aktif emmesini sagla. Birde baktin uyudu yerine birakinca uyandi alip emzirmeye devam et.
Mrvrz Sehertatar merhaba hangi emzirme danışmanından destek aldınız acaba süreç ne kadar sürede normale döndü? Bilgi verir mısınız?