A05072020 Kizlar biogia damlasini biraktim 2 gün önce bebegimi yatirmak icin sallıyorum yatirdigim ab cildiriyo acaba damlayı biraktigim icinmi
Kasimannesi_ A05072020 kullandığınız zaman rahatlamış miydi bebek valla etki ediyorsa düzenli kullanın etki eden gaz damlası bulmak mucize gibi bisi
Eslembaby-Cennetmomy A05072020 biogaia gaz için değil ki canım bağırsak bakterisini düzenliyor gaz için sab simplex ya da nurse harveys şurup al probiyotigi de bence ek gıdaya kadar kullan
Meriwa A05072020 ben 3 ay düzenli kullandım bittiğinde bıraktık ama gaz damlasına devam ettik zorlanmasın diye yapabilir
Eslembaby-Cennetmomy A05072020 ne kadarlik şu an bio gaia ya da başka bir probiyotik al gazı oldugunu düşünüyorsan nurse harveys şurup güzel ek gıdaya geçene kadar probiyotik kullan dediler bize biz alerjik olduğumuz için alerji belirtileri bitene kadar kullancaz
A05072020 Eslembaby-Cennetmomy 5 ay 13 günlük canım dün aksam uyumadi huzursuzlandi karnini ovduk bacaklarini ileri geri yaptık ne biçim gaz cikardi ondan sonra uyudu
Eslembaby-Cennetmomy A05072020 dişte çıkarıyor olabilir haberin olsun canım bizimki 1 1.5 aydır dişle uğraşıyor çok huzursuz huysuz 5 ay 9 günlük
Eslembaby-Cennetmomy Lina_123 merhabalar evet sürüyor çünkü alerji yapan besinler mide ve bağırsak tepkisine sebep oluyor mesela benim kızımda kusma hala var ve kakasinda sümük var kaka tahlili verdik alerji dedi doktor
Lina_123 Eslembaby-Cennetmomy ya bizde egzama var devamlı bi sönüyor bi yeniden kızarıyor cildi aşırı kuru idi bu yüzden mi oldu yoksa bişey alerji yaptığı için mi oldu bilemiyorum 4 aylık olduk hala gaz sıkıntımız var