pilavustutavuk 3 günlük taze bir kız annesi olarak tecrübelerinize ihtiyacım var anneler Hastaneden geldiğimizden beri kızımın vajinasi, dudak bölgesi hep kızarıkti. Bugün kontrol günüydü. Kızarıklık başlamış ıslak pamuk kullan altini değiştirirken ve kurumasını bekle dedi doktor..ki ben zaten öyle yapıyordum ki. Oğlumda öyle yaptım çünkü. Bu arada doğduğunda sleepy bez takmışlar. 16 aydır oğlumda da sleepy kullanırim ve cok memnunum. Kızımada haliyle sleepyle başladım. Simdi altini değiştiridim. Kızarıklık yani pişik poposu ve yanaklarına kadar yayılmis. Yani ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum ya..cok üzüldüm. Oğlumda hic öyle şey yaşamadım. Kiz bebeklerin temizliği hakkaten zormus ya. Bu arada her altını değiştirirken hametan sürüyorum. Yani her altini acmamda surmem cok mu acaba. Gün içinde bi kac kere surmem yeterli mi gelir. Yada aklima sey geldi. Her bebek farklıdır. Ogluma sleepy iyi gelmis olabilir ama kızıma yaramadı mi.🙄🙄 Pişik nedeni bezde olabilir mi. Degistirsem mi?
GramPozitifBakteri pilavustutavuk senden de çıkmış olsa her bebek farklıdır bence.Krem ben de sürüyorum her seferinde ama bebe yağıyla dönüşümlü olarak.Birinde krem sürüyosam diğerinde yağlıyorum.Dudak kısmı da dahil.Çok içe girmeden.Bez değiştirip dene bakalım bez yaramamış olabilir.Bir de vajina içindeki beyazlıkları her seferinde temizleme.Doktor demişti zararlı diye.İçinin sürekli temizlenmesi pH dengesini bozduğu için zararlı bi işlemmiş.Her bebeğe aynı kremde iyi gelmiyor sanırım krem değişikliğini de deneyebilirsin.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙂
0503 pilavustutavuk sudocrem al canm sürekli de sürme bir kez sür hemen geçecektir bizdede oldu şuan yok çok şükür hafif kızarınca hemen sürüyrm bişi kalmıyo
Rahi pilavustutavuk şuan 1.5 aylığız biz. Dediğiniz gibi doğduğundan beri bizde de dudakları kırmızıydı korkmuştum ilk başta ama sonra anladım ki kendi rengiymiş git gide açıldı şuan çok daha normal. Bende sleepy kullanıyorum ama arkadaşların dediği gibi her bebeğin cildi yapısı farklı. Deneyerek öğrenmek gerekiyor bu noktada. Birde pişik için ben doğduğundan beri ev yapımı kantaron yağı kullanıyorum. Bir kere bile olmadı daha. Tavsiye edebilirim
Minaisra pilavustutavuk sleepy benım kızıma hıc ıyı gelmemıstı kızılcık gibi kızımın poposu olmustu bezını degıstırın derım birde sudocrem alın hemen gecıcektr
pilavustutavuk GramPozitifBakteri aynen o beyazlıklari hic temizlemedim..bu ikinci krem. Oda iyi gelmedi..hametan biraz genel tedavi amacli krem. Ama iste geçirmedi. Bez değiştirmeyi deneyim birde. Bu arada aminn hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah:)
pilavustutavuk 0503 ay ondan alayim birde. Yani erkek bebeklerin gercekten daha kolay geldi temizliği bana. Bunda şaştım kaldım.
Fasulye12 Bebeğimi ıslak pamukla sildiğim halde pişik olmaya başlamıstı, burda bir sayfada okumuştum penaten diye bir marka, şahane bir krem 2 güne geçirdi pişiği. Sudocrem trosyd dalin hepsini 2 gün denedim ama çareyi penaten de buldum .
Deletedmom4 pilavustutavuk canım her altını değiştirildiğinde krem sürmene gerek yok ki 🙏Pişik olunca surersin bez degistir her bebek teni fakrli kabul ediuor ve açık bırak muhakak ki iyileşsin yerim ben onu Allah bağışlasın 🥰
Sezennnnn Canım benimde 23 günlük kızım. Bizde ilk slepoy ile başladık sudocrem kullanıyodum pişik için. Bizdede başta kızarıklık vardı sonra popoya doğru yayıldı. Hem bezi hemde kremi değiştirdik şuan sıkıntılar geçti.