Kızlar 4 ayı gectı covıdlıydım devlet hastanesınde sezeryan doğum yaptım o psıkolojı ılk dogum bılgısızlıgıyle gobek zamanla ınecek felan dıye 40 kontrolune de gıdemedım sonra ben ıncek ıncek dıye dıye 4 at gectı gecenlerde burda denk geldım 2 ayda normale donmesı lazımmıs ben hamılelıkte de kılo almamıstım dogumdan sonra eskısının de altına zayıfladım bıde hamılelık oncesı dumduze yakındı yanı gobeklı bı yapım yoktu fakat şuan hala 5 aylık gbı gobek var, sıcaktı dıkısım acıyordu korse takmadım ondanmı dıye dusunuyorum ama takmadık ındı dıyor cevremdekıler hanı tuhaf gelcek belkı ama benı alelacele kestıler burda yorumlarda denk gelmıstım amelıyat hatası tarzı bısı yada kesme tarzıyla ılgılı olabılırmı birde yaramda keloıd olmus 4 ay gectı yanması kaşıntısı cok, spınalım bel agrısı ayrı bı mesele anlamadım bu neydı boyle😔bu sekılde olup gobeğı sonradan ınen varmı, adet olmadım olunca ınme ıhtımalı varmı, bıde lohusa kanamaz az olmustu onla ılgılı olabılırmı dr a gıttım rahım normal dıyırlar gobegı dıyorum zayıfla spır yap dıyo benım omurılık ve kaslarımla ılgılı baska problemlerım var oyle spor da yapamıyom malesef kiloya gelınce 51 kıloyum daha nasıl zayıflayım cok canım sıkkın bişey deyın bana