Yenianne34 Dişten dolayı ateşi var bebegmin temassızla ölçüyorum kafa 37.3 falan çıkıyo ama göğüsüne tuttugumda 38 temasızla sadece alından mı ölçülüyo hangisine göre hareket etcem şaşırdım ateşten korkuyorum ve bilgim yok yardımm
Hohomoromu Yenianne34 vücudun her yeri aynı ısıda olmaz göğüs ucu üzerinde kıyafet olduğu için kapalı alan olduğu için daha yüksek çıkması normal
Nisam3553 Yenianne34 En doğru ölçen koltuk altı doktorumuz doğru ölçüyü almak istiyorsan koltuk altından ölç dedi hep oyle yaparım temassız deddiginiz gibi sürekli farklı çıkarıyor sıcak odada olcerseniz fazla çıkarıyor bir değişik 🥴
Hohomoromu Nisam3553 ama temassız Ateş olceeler.koltuk altından doğru sonucu vermeyebilir koltuk altı kapalı alan koltuk altı derecesiyle olcerse biz dogru sonucu alirsnz koltuk altını temassizla olcerseniz doğru sonucu alamayabilirsnz Yenianne34
Yenianne34 Nisam3553 Hohomoromu bi tane en dandiğinden koltuk altı ateş ölçer var ölçmek bilmiyo bide ucu demir soğuk oldugundan müsade etmiyor ölçtürmeme en iyisi düzgün bi koltuk altı ölçer almak 🤦🏻♀️
Ezgi2609 Şu temazsiz ates ölçerler takip için iyi değil canım ne yanıltır.En iyi koltuk altı ölçümüdür buda koltuk altı derecesi ile olur.