Merhaba yeni taze acemi annelerim. Bi sorum olacaktı. Emzirme süreleriniz ne kadar. Kaç dakika emiyor. Yeni doğan 18 günlük bebeğim var. İlk zamanlar 20 25 dk anca emiyodu. Şimdi ise 1 saati geçiriyoruz. Memeden ayrılmıyo sürekli emeyim diyor. En az yarım saat 45 dakika sürüyo. Memede uyutunca nası yatırıyosunuz. Benim memede uyuyo memeyi kendisinin bırakmasını bekliyorum. Ben çekince kızıyo. Yatağına yatırınca uyanıyo tekrar meme veriyorum alıyo. Eşim memeye çok mu alıştırdın diyo. Oda kaynanamdan falan duyuyo kokuna alıştırdın uyutmaz sizi falan diyo. Çok ağlıyo bende ağlamasın uyusun diye ilk yanıma yatırıyorum. İyice dalınca beşiğine yatırıyorum böyle yapmazsam hem bebek hem ben çok yoruluyoruz. İkimizinde dinlenmeye ihtiyacı var ben böyle yapmazsam uyumucak sabahlıyacaz. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Ama araştırdım bebeğin güvene ihtiyacı varmış ilk 1 ay içinde anneyle uyku dalması sorun değilmiş. Bebek yeni dünyaya geldiği için alışmaya çalışması içinde anneyle babayla sürekli temas içinde olması gerekiyomuş bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bide şu emme olayınıda çözemedim. 1 saat 1 bucuk saat emmesi normal mi. Acaba öylesine mi emiyo memeyi süt geçmiyo mu. Ne biliyim bilmiyorumki 😓