Aslankurt Hangi damlayı kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiği bir damla var henüz kullanmadım paravan içeriyor diye bebeğim kan değerleri duüşük çıktı siz neler yapıyorsunuz kan için ? 7 aylık
Ilknrtre Aslankurt Bestironun da içeriği temiz. Sağlık ocağının verdikleri temiz olmuyor maalesef. Fiyatı da 75 TL
Uykusuzmom Aslankurt bende tereddütte kaldım sağlık ocağının doktorları da hepsi aynı diyor devlet hastanesinde sordum o da birşey önermedi farketmez dedi 😬
Kavinsmom Sidafer yazıldı bana bugün. Dr uyardı ve ana sağlığın yazdığını almayın hatta bir çok marka varmış kullanmayın sidafer kullanın dedi. Henüz almadım ben 5. Ayda alacağım
Kavinsmom YasemiNYagmur1 almadım yorumu sildim başka ilaca gitti kafam ama netten baktım sizin için 97 TL şuan biz 5. Ayda başlayacağız dr önceden uyardı ana sağlık verdiğini kullanmayın diye
YasemiNYagmur1 Kavinsmom ay doğru internetten de bakabilirdim 🤭🤭 birden görünce sordum. Teşekkür ederim araştırmanız için ☺️☺️
Kavinsmom YasemiNYagmur1 neyse bir sonraki ay başıma geleceği görmüş oldum, zaten 100 TL olmazsa ben şaşardım. Relactaz 97 TL biagaia o da öyle sidafer de eksik kalmasın o da 100 TL olsun…
Kavinsmom YasemiNYagmur1 bizim hanımın ilaçları böyle maalesef ha sanmam ki başkaları daha az masraf yapsın. Mama da içiyor bez desen herkesin malumu. Bizim kız değil de memleket meselesi. İlaçlara ulaşmak zor
Aslankurt Neden sağlık ocağı veriyor onu anlamıyorum 😒 sidafer aldım 2 ay önce ama düzenli vermedim çok gazlıydı baya sıkıntılı benim oğlan güvenmedim yine yarılamıştım demekki bitirmem lazım dı .
rike-nile-aro Ocean microfer kullanıyoruz biz memnunuz ayrıca içerisinde lipofer dedikleri bir demir kombinasyonu içeriyor bu sayede diş boyama demir tadı vs ortadan kaldırıyor o yüzden tercih ettim ben.
Aslankurt rike-nile-aro ocean d vitami kullandık ama bunu bilmiyordum bakayım buna bir fiyatı da iyiymiş