annesininprensesi1 Kızım 36 günlük ve ara ara nefes zor alıyo gbi ses çıkarıyo bu normal mi? Bu durumu yaşayanınız var mı?
Belo06 annesininprensesi1 bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler canım burnundan alırlar burnu tıkalıdır benim bebeğim 2 aylık hala zor nefes alıyor burnu tıkalı olunca
bluem annesininprensesi1 burnu tikali olabilir ilk aylar bebekler burundan nefes alir agzdan bilmezler bur unu temizliyebilirsin yada dogumda cigerine su kacmisda olabilir kontrol ettrdinmi
Ygz annesininprensesi1 sürekli burnunu açın serum fizyolojik sıkın. Ev cok mu sıcak acaba kuruluk olmasın?
Pinarice annesininprensesi1 normal canım bende çok panik oldum kaç kere doktora götürdüm bu yüzden ama normalmiş korkma çok artarsa rahatsız edici hale gelirse götür doktora
annesininprensesi1 Belo06 ben çok korkuyorum arada tıkanınca neden nefes alamıyo diyorum bi benm kızımdamı var diye , hastahaneye götürmeyi düşünüyordum ..!!
annesininprensesi1 bluem burnunu temizliyorum aslında burun aparatıyla ..kontrollerini yaptırıyorz bişey çıkmadı doktor olsa söylerdi herhalde
Belo06 annesininprensesi1 yenidoğan bebeklerde bu oluyor yinede içinin rahat etmesi için tabiki götür doktoruna
Ygz annesininprensesi1 evi havalandırın yatırmadan önce. Serum fizyolojik sıkın sürekli açılsın zararlı değildir korkmayın. Eczaneye sorup yatağına cold mix damlatabilirsiniz kücük olduğu icin sormanızda fayda var. Biz oğlumla cok tıkanırız cold mix işe yarıyo en azından
annesininprensesi1 Pinarice arada yapıyor zaten sürekli değil ama yinede anne yüreği işte evham yapmakta bir numarayız 🙈😌