Merve_Mila Bebeğim 7 aylık oldu. Bir aydır günde bir kez yoğurt bir kez corba meyve püresi vs alıyo. Doktorumuz kahvaltıya baslayabılırsın dedi ama nasıl baslıcagımı bılmıyorum. Tecrübeli anneler yardım lütfen 🙄
Oglusm Merve_Mila 7 ay 15 günlük oldu oğlum kahvaltıda çeyrek muz yumurta sarısı lor peynir bir tatlı kaşığı pekmez karıstırıp veriyorum muzu hergün koymuyorum avakado koyuyorum bazende
Sureyyaayaz Kendine ne hazırlıyorsan alerjik olmaması kaydıyla senin yediklerinden tattır zamanla alışır
Mamaqueen Merve_Mila yumurta sarisiji 3 gun kuraliyla deneyerek ver. Sonra zamanla tam 1 yumurta sarisina gecersin. Her gun yumurta yemesi gerekiyor. Yaninada zamanla ezilmis avakado el yapimi lor peyniri vs verirsin.
Sidal Merve_Mila canım sadece yumurta sarısı bu arad ben hergün verıyorm bazen sarısından omlet yapıyorm. Yanına muz pekmez karıştrıyorm krem peynir yedirmeye çalşyrm 😇
Bikuzuannesi İlk kahvaltısı haşlanmış yumurta sarısı brazanne sütü yada formül mama karıştırarak seyreltip püre şeklinde verebilirsin canım sonra lor zeytin ezmesi flan
Oglusm Merve_Mila ben tadımlarını yaptırdım 3 gün kuralına göre herhangi bi alerji sorunu yaşamadım hepsini karıstırıp veriyorum artık