Oglusm Almamı önerirmisiniz kızlar 7.5 aylık oğlum cok huysuz çıktı çıkıcak dişleri hangi jel iyi gelir 😬
iki_prens_annesi_ Oglusm jeli bilmiyorum ama yesil sogan ve pirasa cok iyi geliyo dis kasiyici buzlukta bekleyincede cok iyi geliyo
cevikoznur95 Oglusm nurse hurveys kullandım pek faydasını görmedim dentinox aldık uyutmadan önce sürüyorum rahatlatıyor bizde üst dislerimizi bekliyoruz ne zamandır
attbianne Oglusm jelleri doğal olsada onermiyolar soğan suyu yada karanfilli zeytinyağı kullanabilirsiniz ikiside fayda etti zaten şuan onları bile sürdürmüyor bunlar fayda etmezlerse sonra jel alın
Gmzdgs Oglusm jel önerme ben kullanmadım karanfil yağı aldım aktardan onu parmağımla sürdüm hem masada yapmış oldum j ellerin hepsinde sağlıksız içerikler var karanfil yetiştinlerinde kullandığı bişey zaten dişte hemde doğal bence karanfil yağı kullanın
DuyguDamla cevikoznur95 sürdükten sonra beslenme oluyomu ben bikere kızımda denedim üstüne emzirmek zorunda kaldım fayda etmedi galiba sonra nasıl yapmam gerek anlayamıyorum
attbianne Oglusm yarım bardak zeytinyağına 3 4 karanfil tüm halde atılır bir gün bekletilir bu şekilde yaptım ben ondan sonra sürebilirsiniz
Elifsu60 Oglusm jelin pek. Faydası yok canım boşuna alma onun yerine eline havuç yeşil soğan verebilirsin gözetiminde olsun ama bebişin
Elifkkkkk Osanit diye bi araştır bak istersen biraz pahalı ama üstüne tanımam çok rahatlatıcı ve içeriği de çok temiz
cevikoznur95 DuyguDamla yemeklerden sonra ve uyku öncesi yazıyor ben suyunu faln iciryrm karnini doyuruyrm sürüyorum
Aminemeltem @Oglusm #8657834 Tetagil dis granülü var bitkisel Bı arastırın isterseniz. Kullanan Bi arkadasımın bana tavsıyesı
DuyguDamla cevikoznur95 bende öyle yaptım amaa kızım 4 aylık emerek uyumak isticeği tuttu ozamanda mecbur emzirdim
TospikOglusum Oglusm havuç,salatalik,diş kasiyicisini dolapta bekletip verebilirsiniz ama jel sakıncalı diye biliyrm yinede siz bilirsiniz