kuzum54 Alimiraninannesi bakılmaz mi hayır işin gercegi insan merak ediyorda şoklama şeklinde şu an herkes bakıyor 😂 oha abi ne yazmış ne istemiş yuh yoruma bak Allah’ım bu nasıl tavsiye yapma eyleme kızım ayrilirsiniz hahahaha bu yorumlar herkesin beynin de şu an ama cidden bir erkek açsa uygulamayı başka şey izlemesine gerek yok 😂
Alimiraninannesi kuzum54 😀😀aynn oyle ben zaten ilk girdigimde gorsugum ilk post tes ilikli oldu yok arrik dedim dalga gelciliyodur dedim ama degilmis baya baya sormus yani😀😅
Bimelekannesi Mommy93 defalarca açılan postlardan anlaşıldığı üzere edepsiz bir uygulama indirmeyin indirtmeyin bundan sonra boş yere şoklara girmeyin sütünüz falan kesilir Allah korusun 🥀 perideden uzak duralım
kuzum54 minikkusssss peride diye bir adet uygulamasi. İşte evli olanda olmayanda sorular soruyor. Afedersiniz gece fantazileri arkadan önden ilişkiler bilmem ne sorular merakımdan indirip sonra sildim ilk ana sayfa soruları beni şok etti açıkçası. bomboş bir uygulama yani.
Kiziveannesii Uygulamayı meraktan indirdim eror veriyor kim bilir kaç kişi var kaldırmadı program bile 😂😂😂
Mom9 Ben şahsen happy kids&mom ailesine böyle bir uygulamayı yakıştıramadım. Para için her şey yapılmamalı (eğer işin ucunda para varsa, bilmiyorum bu tür işleri) resmen bazı şeylere çanak tutuluyor. Böyle bi yerde moderatör olmakta çok çirkin.
ErenimBalOglum Mommy93 bende merakımdan indirip baktım allah ıslah etsin diyorum başka bir şey demiyorum
nazlinazli Mommy93 sevgili adminler biz anlamadık mı uygulamanın reklamını yaptığını? Bu üye ilk defa dün yazmış.vay be tesasüfe bak gelir gelmez peride uygulamasını yazmış buraya. 😄😄😄 fikrimi söyliyim o zaman iğrenç bir uygulama. Amacınıza ulaştınız yükledim ama sildim tekrar
Summerismom Mommy93 günah sevap açısından tabiki de günah hem kadının hem erkeğin zina yapması. Ama herkesin kendi hayatı. Düşünme yetisi var tüm kızların da. Karışmayız 🥰
Mommy93 Summerismom günahı sevabı degil ki benim kast ettiğim bunu inanmayan var vs evlilik dışı ilişkisi beni bağlamaz ben ahlaksizliklar derken bazi annelerimizin bazi ihtiyaçlarına verilen garip tavsiyelerini kast ettim neredeyse aldatmayı nirmallestirecek kadar ahlaksızlık var tabi ki kendi dusunme yetisi var herkesin ama bunu kullanamiyorlarsa tepki görürler