Klncc Bebeğim 5 aylık bayılıyor yüz üstü uyumaya takip ettim kendisini başını bir sağ bir sol yapıyor isteyince ama uykusunda hissetmez nefessiz kalır diye de çok korkuyorum benim uykum çok ağır hissetmem diye uyuyamıyorum başını bekliyorum🙄her iki tarafına yastık koyuyorum bu defa dönmediği içinde ağlayıp uyanıyor Bi çare bulamadım sizler nasıl önlem alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🌺
Sukraneren Klncc benım bebegım doğduğunun 4 gununden beli yüz üstü yatıyor başını sağa sola cevorebılıyor suan 23 günlük uykum hafıf sureklı bakıyorum da aklınıza koyu seyler getırmeyın çok sıkmayın cocugu
Seldademir Klncc valla ben çok denedim ama nafile illede yüzüstü uyuyor. Ben de yanında uyuyorum benim uykum ağır değil ondan rahatım birde
DBaybars Klncc Başını döndürebiliyorsa bir sorun olmaz, benim kızım kendiliğinden yüzüstü dönüp uyumaya başladığından beridir kafasını da sağa sola çevirebiliyor, endişe etmeyin arada kontrol edin ama takıntı yapmayın
Zekimurendebizigorecekmi Klncc 5 aylık bebek artık yüzünü çevirebilir canım ya o yüzden sıkıntı yapma bence :)