Kubrasen93 KizlR bugun kizim.menenjit asisi oldu atesi cikti dusurduk sukur ama uyuyo besigine koyunca uyanio aksamdan beri uyumadi hic Boyle olan oldumu ? Asidan dolayimidir
mom1626 Kubrasen93 Biz oyleydik. Asi gecesi kucagimda uyuttum, sonra yanimda yatirdim. Ertesi gun normal duzenine donmustu.
gozde02 Kubrasen93 evet bende yeni yaptırdım ateş yaptı o gece uyumadı hiç ateşini düşürdük ama sabaha karşı uyutabilmistim onda da her saat başı uyandı diğerlerinden biraz daha ağır bı aşı diğer asilarda hiç böyle etkiler olmamıştı ama geçti
Kubrasen93 mom1626 bende bu gece onla odasinda yaticam mecbur yoksa ben suan hic iyi degilim gun icinde de yoruldum aksam 7 bucukdan beri onu uyutmak icin ugrasiyorum bittimm…
Kubrasen93 gozde02 kackere uyuttum yatiriyorum yerine uyaniyo Gercekten cok yoruldum dun gecedende dogru duzgun uyumamisti 😥
Can_can Kubrasen93 ağır bir asi maalesef o yüzden bir kac gün sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sık sık ateşini kontrol etmeniz lazım ve uyku düzeni biraz bozuluyor.
Kubrasen93 Can_can surekli kontrol ediyorum atesini ama cok emmek istemio kahvaltisinida dogru duzgun yapmadi etkisi olurmu acaba 🤔
Kubrasen93 Asmom evet Biz bide 2. Ayda hic olmamisti doz olarak Ilk defa iki menenjit asisinin ilk dozlarini alinca biraz zorladi tabi 🙏
Asmom Kubrasen93 biz de bexsero yu ilk vurdurduğumuzda ani ateş yükselmesi ve keyifsizlik yapmıştı. Nimenrix in ilk ikinci dozunu Bugün vurduracağız bakalım inşallah pek bi etki yapmaz
Can_can Kubrasen93 olur tabi benim oğlumun 2 güne istahi yerine gelmişti m ağır geliyor asi. Daha 2 dozumuz var bizimede
Kubrasen93 Can_can bizimde var 2 doz daha 😥 insallah onlari kolay atlatiriz Bunye alisir die dusunuyorum🤔
Kubrasen93 gozde02 2 gun gecti huysuzlugu en azindan 2 besige koymamda uyudu ama bacagi aciyordu sanirim ne o taraftan emmek istedi ne otarafina yatmak istedi ama iyi cok sukru