UsengecHatun Merhaba, 1 aylık 3 günlük bebeğe norml sütle karıştırılmış bebe büskivisi verilirmi sizce ? Sütüm kızı doydurmuyor
Onsubatikibinondokuz UsengecHatun çok erken bence vermeyin heleki 1 yaşına kadar inek sütü (bal çilek domates )verilmiyor eğer durumunuz varsa mama alın doymadığını düşünüyorsanız
pelinsss UsengecHatun mama kullanın ! Formül sütler var ya aptamil, bebelac ya da hipp olanlardan. Cici bebe şeker yüklemesi yapmayın derim. Doktorunuza danıştınız mı ?
BalarisiYusra UsengecHatun verilmez formül mama içiriliyor ama doktorunuzla danışın bu konuyu eğer gerçekten doyurmuyorsa sütünüz kilo takibi yapsın doktor daha iyi bilir
UsengecHatun BalarisiYusra Kuroneko yigitefekusunannesi YasemiNYagmur1 asyasare Fatosveaselbebek Mamaqueen Sevcan_guney3816 Sblsrgnsn BalarisiYusra pelinsss Gmzlm Lothbrok Onsubatikibinondokuz Valla kızlar ben vermek taraftarı değilim kaynanamın 10 torunu var diyor ben hep öyle beslemişim torunlarımı bi şey olmamış kararsız kaldım
Lothbrok Asla yargılamıyorum belki mama alacak maddi durumunuz yoktur ama bebeğin bağırsakları ve midesi buna hazır değil, devletin ödediği reçeteli mamalardan doktorunuzla konuşup kullanabilirsiniz.
Sblsrgnsn UsengecHatun hayir tabiki de denemeyi birakin aklinizdan bile gecirmeyin 6 atdan once verilmez hadi biraz daha iyimser yaklasirsak 5 ay diyim daha o benegin midesi gelismemistir 1 aylik diyorsunuz sut zaten 1 yasina kadar asla vermeyin sutunuz yoksa mamayla besleyin sadece
Babymom123 Mamaqueen neden bu denli dalga geçiyosunuz ki insanca birşey sormuş arkadaş vermeyin zararlı de açıklama yap bilgilensin değil mi 😏
Fatosveaselbebek UsengecHatun merhaba kesinlikle vermeyin normalde de tavsiye etmiyor doktorlar içindeki şeker yüzünden size tavsiyem hanı anlarım maddi sıkıntı olur mama alamazsınız normal herkes için geçerli maddi sıkıntı ceker size tavsiyem keci şutu anne sütüne en yakın olan lütfen keci şutunu sulandırıp verin
asyasare UsengecHatun canim sakin ama sakin oyle bir sey yapma Allah korusun cocuga bir sey olur normal sut 1 yasa kadar yasak bir besin. cici bebeyi zaten saymiyorum bile. maddi durumun mama almaya elvermiyorsa bir devlet hastanesine doktora git anlat durumunu sana receteli mama yazar ucretsiz alirrsin eczaneden. lutfen yapma. bugun o kadsr cok cici bebe pirinc unu konusu gordum ki saka yapiyorsun saniyorum artik. saka degilse bile yapma
yigitefekusunannesi UsengecHatun yuh saçmalamayın lütfen daha 1 aylık bebek nasıl kaldırsın cici bebeyi sütü eğer sütünüz yetmiyosa mama alın mama zehir değil emin olun
nartanemm Verin verin doğar doymaz eline verin bir dürüm kemirsin dursun 🤯 3 4 ay derken bir aya düşürdünüz iyice yapmayın canım yapmayın günde kaç defa bez dolduruyor doktorunuz ne dedi mesela bunlara bakın belkide size öyle geliyordur inet sutude bebe bisküviside zararlı 1 aylık bebeğe
YasemiNYagmur1 UsengecHatun oooooooffffffffffff şu kaynanalar yaaaa başlicam torunlarına da çocuklarına da biz şöyle yaptık biz böyle yaptık aman yeter daaaaa bi salsınlar valla sinir oldum. Yanlış anlama sana kasıtlı olarak demiyorum ama bağırsakları Allak bullak olur sindiremez kakasını yapamaz. Hepsini bırak daha o yavrunun emme refleksi var yutamaz bile. Bakma sen dinleme formül süt şuan en oluru bu işin.
Selim16 UsengecHatun bunda kararsız kal i çak birşey yok biraz araştırırsan nasıl bir zararı var zaten öğrenirsin.bebegine zarar vermek istemezsin herhalde
Gamzeekra UsengecHatun çocuk sizin çocuğunuz ama kaynananızın değil. Ya ek gıdaya geçtiğim halde bile o cicibebeyi vermiyorum kendim yapıyorum siz nasıl 1 aylık bebeğe vermeyi düşünüyosunuz. Heleki süt asla vermeyin. Yadırgamıyım eleştirmiyim diyorum ama sorunuzun mantığa sığar hiçbir yanı yok gerçekten bilmemek ayıp değil ama oturun araştırın yaaa elinizde telefon var kaynananızın ağzına bakmayın lütfennn