BrcnBlgn Iyı akşamlar kızlar bir sorum varbenim kızım muz sevmiyor bende muzu yoğurtla gü de bir kere veriyorum… Sorum şu hergün 1 muz vermek bebegin gelişiminimi durdurur kemikleri hızla geliştirip büyümesi yavailıomus dogrumudur int çok baktım bişi bulamadım.. Bugün kaynanam söyledi çok muz verme yarım muz ver gün aşırı bari dedi bi dr dan duymuş buharada kızım19aylık
Ikrazumra19 BrcnBlgn ilk defa duydum kizim muzu sever bazen gunde 2 defa yedigide oluyor sadece kabiz yapiyor
Masal_m BrcnBlgn ilk kez duyuyorum. Kızım 20 aylık ve her gün muz yer gelişimi de çok iyidir sadece 1 taneyi geçirmem oda kabız olmasın rahatsız etmesin diye. Onun harici muz çok faydalı potasyum açısından 🤷🏻♀️
GoGirl BrcnBlgn oglum 6 yasinda 6 aydan sonra yaklasik 3 sene bir maymun kadar muz yedi 2 buyuk muz icine yarim avakado gomerdi aslan gibi büyüdü. Kucuk oglum muz sevmiyor üzülüyorum en kolay pratik meyve her yere kolaylikla taşı
BrcnBlgn Ikrazumra19 Gelişiminde sorun yok dimi benim kızımda başka bişi yemio ara öğün olarak veriyorum ii oluodu bugün moralimi bozdu
BrcnBlgn fatimaozel Ne güzel sorun olmuo dmi ne bilmya iyki varsnz valla rahatladıö bi vcdan yapmıştım.)
nartanemm 2 gündür burda 3 4 aylık bebeklerine muz verenler vardı gelirler şimdi canım benim bizde hiç sıkıntı olmadi demek için 🤷♀️
sedaykn BrcnBlgn Her gün muz verince kabız olmuyor mu benim kızım 2 gün üst üste yese hemen olur. Bence her şeyin fazlası zarardır. Dönüşümlü verin meyveleri.
BrcnBlgn sedaykn Dönüşümlü olabilir kilo alsın diye veriyorum ishal sorunumz var zatn canım birde yogırtla karıştrıorum tarcn ve zeytnyag koyuorm
Mommy_ BrcnBlgn Kabiz yapabilir ama gelisimi durdurur gibi bişey ilk defa sizin kayinvalidenizden duyuyorum. Oğlum 18 aylik, her gün bir muz yer, 13,5 kg 90 cm. Söyleyeceklerim bu kadar.
BrcnBlgn Mommy_ Cok tsk ederimiçim rahatladı bnm kızm zayf brazda kısa kilo alsın siye veriorum 80cm 8 kilo daha
17062019 BrcnBlgn canim cok bilmis kaynanana soyle; muz cok iyi bir potasyum ,demir kaynagidir.ayrica cocuklara kilo aldirir.beyin sagligi icin yararli, astimi olan cocuklarin hiriltisini azaltir.sadece fazla verildigi takdirde kabiz yapar.
BrcnBlgn 17062019 Gelişiminde sorun olmaz dimi benim kızımda başka bişi yemio ara öğün olarak veriyorum ii oluodu bugün moralimi bozdu 8 kilo kıızm kilo alsın diye 2haftadr düzenli vermeye calışıorum bişi yediği yok kemiği hzlı gelişir büyümesi durur dedi içim rahatladı valla çok saol
17062019 Selinglr benim cocuklarim da hergun yerler.cok da severler.bu kaynanalarin arkasini bilmedikleri yorumlari yok mu ilallah ettiriyor
BrcnBlgn 17062019 Gelişiminde sorun yok dimi benim kızımda başka bişi yemio ara öğün olarak veriyorum ii oluodu bugün moralimi bozdu
Asyaglck BrcnBlgn gelişimi durur falan böyle bişey hiç duymaıdm ama kabızlık da iyi bi sorun siz gene her gün vermeyin dönüşümlü verin
17062019 BrcnBlgn kemigi hizli gelisen bir cocugun buyumesi nasil duruyormus onu anlamadim😁😁 sen bakma kimseye.cok fazla verme ama yedir yani canim.benim buyuk oglan 7 yasinda, kucuk oglan 18 aylik.ikisi de yer her gun.
Wolverine BrcnBlgn yani bir bebeğe muzun zarqr verebilmesi için ya alerjisi olması gerekir, yada bir kilo kadar muz yeyip bir günde besin zehirlemesi yaşaması gerekir. Bunların dışında kabız olmaması için olgun muz yedirin. Kayınvalidene de bakma muz cok yararlı bir meyve cevizle birlikte beyin gelişimine büyük katkı sağlar 🍀
TalentedMom BrcnBlgn rica ederim canım kanız olıyoeaa içindeki siyahları alıp verebilirsin ben öyle yapıyorum