Masal_m arifekldrm bepanthol kullanıyorum ben kızım 20 aylık her gece sürerim pişik hiç olmadı bu zamana kadar.
ezgigksn arifekldrm pişik önleyici olarak mustela. Eğer yoğun pişiğiniz varsa tedavi için hametan pomad.
arifekldrm Aslında pişiğimiz öyle çok olmaz. Sadece kaka yaptıktan sonra kızarıklık için istiyorum. Bepanthol kullandım, mustelada testir kullanmıştım şimdi ne alsam kararsızım. Sudocrem kullananlar nasıl
Mbck arifekldrm mükemmel.. Yüzünü çizdiği zaman bile sürüyorum anında geçiriyor 5 aylık kızım doğduğundan beri kullanıyorum
Canparem1453 arifekldrm gecmeyen ve yogun bir pisik varsa dermo trosyd kesinlikle 1 surmede geciriyor.eger kizariklik varsa bepanthol .
Sjesrasj arifekldrm bizimkinin poposu çok kızarmıştı popolin krem aldık 1 günde geçti tavsiye ederim😊
Eslembaby-Cennetmomy arifekldrm sudocrem ev yapımı kantaron yağı madecasol fayda etmedi hamazing aldım şimdilik iyi gibi birkaç güne belli olur
[silindi] arifekldrm ablam sudocrem kulanıyodu çok memnundu oğlum olunca bende ondan aldım pişik biraz olunca hemen sürüyorum ve hiçbirşey kalmıyo çok memnunum tavsiye ederim burada yazılan diğer markalada kaliteli eminim onlarda işe yarıyodur