Nnnnnn Son günlerde uyuyan oğlum 9:30 dan sonra derin uykuya geçemiyor on kere uyutuyorum her seferinde uyanıyor ve bağıra bağıra ağlıyor emzik alıyor Normalde onu da almıyor nedir bu uyku gerilemesi mi anlamadım 😱😱😱
asz Nnnnnn geçici canım.büyüme atakları yani.biz 7.ayda yaşadık bunu.yatırıyırdum 20 dk bir uyanıyordu.şuan 10 aylık 10 da yatar.en azından gece uykusuna yattı mı 2 saat sonra uyanıp emip yatıyor şuan.ama gece 3 kez kalkıyor.(3 aydan 6.aya kadar çok güzeldi gece uykusu)
Marjinal_Anne2 Nnnnnn geneli öyle sanırım biz dün gece 12 de ancak uyuttuk 🤦🏼♀️ Bir şey sorabilir miyim acaba bebeğiniz sesler heceleme tarzı vs çıkarıyor mu, benimki yüzüstü de dönemiyor 🤦🏼♀️🙄
Bsr1825 Nnnnnn benimkide 8 aylık aynı sorundan bendede var🤷gündüz zaten uyumuyordu çok 45 dakika en fazla gecede çok şık uyanmaya başladı
Nnnnnn asz bizim ki de kalkardı emmek için ama hiç böyle deli gibi ağlamazdı uykuya geçerken yoruldum
Nnnnnn Marjinal_Anne2 çıkarıyor ama yüzüstü dönmüyor çok canı isterse zaten doğduğundan beri öyle durmayı sevmiyor koyduğum gibi ağlıyor
Marjinal_Anne2 Nnnnnn anladım çok sağolun kıyaslamak icin sormadım yanlış anlamayın kaç gündür kafama takıyoeuö 8aylık bebeklerim özelliklerini okuyordum dA acaba geneli mi öyle diye sordum 🙏🏻
Nnnnnn Marjinal_Anne2 bende çok takttım bi ara kafaya bıraktım artık sevmiyor sma egzersiz yaptırıyorum hergün 🤗
Mucizemm1 Marjinal_Anne2 benim kiz saniye durmuyor az kaldi yuremeye baslayacak kilo desen hic yok surekli hareket halinde sizin bebek de ole mi acaba saniye durmuyo napacagmi sasrdimm uykular desen alt ust suan bile uyanik surekli bagrior😂🤦♀️
Nnnnnn Marjinal_Anne2 kolu öne doğru uzatıp döndürüyorum bi sağa bir sola bunu yapmaya başladığımdan beri daha çok dönmeye başladı
Marjinal_Anne2 Mucizemm1 kilo olarak evet hiç yok 🤦🏼♀️ Bizde emekleme vs yok aöa çok ayaklanıyor yürümek istiyor hareketli tek sıkıntımız heceleme olarak sesimiz yok sizin var mı acaba , uykuda aynı şekilde ,, bir de yüzüstü dönemiyor 🙄😅
Mucizemm1 Marjinal_Anne2 bizer hepsi var cok harekrtli bagirior biseyler soylemeye calisiyor surekli bir caba halinde anlamiorm ben simdiden basedemiyrm 🤦♀️ sonumuz ne olack blmyrm