Bereninannesii Önerebileceginiz güzel mis kokulu deterjan yumuşatıcı var mı ? Yıkandıktan sonra bile mis gibi kokmasını istiyorum.
prensveprensess Bereninannesii evet canm yumoş mavi olanı mükemmel her yer mis gibi kokuyo ve uzun sure kalıcı mutlka dene
Linosko Bereninannesii Yumoşun bebekler için çıkardığı bi yumuşatıcı var, böyle koku, böyle kalıcılık görmedim ben kesinlikle denemelisin 🌸
Merve201119 Bereninannesii omo domestos etkili deterjan kullanıyorum birde yumos dogal ozler vanilya yada bebekler için çıkarmış üstünde hayvan figürleri var o da çok güzel kalıcı
Linosko nneslihan Bebeğimin çamaşırlarına kullanmıyorum, kendi çamaşırlarımıza kullanıyorum zaten 🤗 bilgi için teşekkür ederim yine de😊
Deletedmom5284 Bereninannesii ben kendi çamaşırlarıma şokta bebeland yumuşatıcı kullanıyorum bebekler için olan, bebeğime de beyaz sirke kullanıyorum zararlı olduğu için
miran-2019 Bende bugün bir arkadaşla A101 de karşılaştım çiçeğim mavi olan çok güzelmiş dedi ben daha almadım ama tükenmişti yoksa deneme için alacaktım arkadaşım aşırı memnun bu arada fiyat I diğerlerine göre uygun
nesliysldl Bereninannesii file marketlerinde actisoft diye bir markanın yumusatıcısı var,bende yumoştan sonra en kalıcı olanı bu.Abc konsantre de güzel,ama hiçbiri bir yumoş değil be
SeverusSnape Bereninannesii Yumoş kırışıklık karşıtı, yeni çıktı bu serisi. O kadar güzel kokuyor ki bu yumuşatıcı anlatamam size. Çok soft, kalıcı bi kokusu var.