Gamzeburkan Anonim biz doğduğunda 2. gün verdik nuk markaydı ama benim kızıma hiç farketmiyor ne versem tutuyor
Deletedmom60 Kylmz ultra air kenarındaki delikleri daha geniş yani daha iyi hava girişi sağlıyor emziğin arasından ultra softun kenarları yumuşak elinle oynatabiliyorsun bebeğin yanağına iz yapmasın tahriş etmesin diye
mrv5556 Anonim avent ultra air verdim İlk başlarda Bi iki tuttu sonra emmedi ben veriyorum o atıyor agzından başka markalar da denedim tutmadı 5 bucuk aylık olduk daha da tutmaz bazen time veriyorum atıyor agzından. Tutmayacakgı varsa tutmuyor yani
Kylmz mrv5556 benim bebeğiimde 5 aylık wee baby,nuk,bibs denedim tutmadı aventin biberonunu almıstım onun emziğini tuttu suyunu onunla içiriyorum emzik almaya karar verdim bende insallah tutar
mrv5556 Kylmz bende aventin biberonlarını kullanıyorum ama emzik te yuzum gulmedi daha da almaz benimki bu saatten sonra
duzenlianne Anonim avent ultra air tuttu ben bibs te almıştm ama biraz büyük geliyordu heralde şimdi 6 aylıgız bibs i de tutuyor