Mltmdfn Merhabalar, Bebeklerinizin tüm yönüyle gelişimi için okuduğunuz gerçekten memnun kaldığınız kitaplar var mı? Önerebilir misiniz Şimdiden çok teşekkürler🌼
sedaykn Mltmdfn Selçuk Şirin - Yetişin Çocukları okumadıysanız onunla başlayın bence. Sonra herkesin en çok konuştuğu 30 milyon kelime iyi. Bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuk da iyi kitaplar. Özellikle çocuğun öfke nöbetlerinde ne yapacağını bilemeyen anneler için güzel bilgiler var.
Deletedmom9 Mltmdfn Koşulsuz ebeveynlik, denemediğim yol kalmadı ve oyun oynama sanatı. Aralarından en çok beğendiklerim. Çok faydalı bilgiler veriyorlar okuduktan sonra daha farklı bakıyorsunuz bebeğinize karşı.
Pamuk_seker Dilanacr baslari biraz sıkıcı cunku baska bir konu anlatıyor gibi ama cok cok guzel bir kitap 😇
Mltmdfn sedaykn aa ne kadar guzel umarım faydalı olur tabiki herşey elimizin altında internet sosyal medya vs herşey var ama kitap okumal gibisi yok normalde de cok severim okumayı umarım işime yarar🌼
Pamuk_seker Mltmdfn en son okudugum kitaba aşik oldum diyebilirim hemen yazayim Hayat başari ve eğitim evde baslar pedegog Ayşe oy 30 milyon kelime D.R Cristopher Green her yönüyle cocuk yetistirme sanati Ali cankirili cocuklara soz geçirme sanati Buda almak istediklerimin listesi icerigine baktim Beni oduller cezalandirma Cocuklariniza kulak verin Dilek cesur sabirli aileler merhametli cocuklar yetiştirir Hepsi okunmaya deger harika kitaplar