DamlaTa Anneler nimenrix aşısında ne yan etkiler yaşadınız? Bebeğim 7 aylık yarın vurdurucaz. Şimdiye kadar hiç yan etki yaşamadık aşılarda, menenjit aşılarında tedirgin oluyorum.
Seyma4607 DamlaTa hiç bi etki olmadı bizde bexero biraz yakar ateş yapar ama nimenrix yapmaz dedi doktorumuz tabi yinede her çocuk aynı olmuyo sizdede olmaz inşallah
DamlaTa Seyma4607 inşallah canım. Bexserodan asırı tedirginim gelecek ay nöbet tutcam basında. Hiçbir aşısında ay nasıl olcak, cok ağlıcakmı, canı yanar mı ates yapar mı diye düşünmedim korkmadımda. Bexsero aklımı alıyor.
DamlaTa TanemAkay bexsero zaten nöbet tutmalık bir aşı. O daha fena. 2 gün mü sürüyor bexseronun ateşi
TanemAkay DamlaTa yani her çocuk farklı o konuda kesin denilemez ama ben gitmeden 20dk önce calpol içiriyorum ilaç vurulduktan sonra baya ağlıyor ağır bir ilaç çünkü emziriyorsanız hemen emzirin öyle sakinleşiyor. Daha sonrasında hiç ateş yükselmesi yaşamadık ama tabi olabilirde dediğim gibi sizde etkisi nasıl olacak bilemem ama öyle gece nöbet tutturmaz yani o derece geçmedi bizim için
TanemAkay DamlaTa inşallah öyle geçer bu arada aşı bacaktan yapılıyor yapıldığı bölge de beze kızarlıklık şişlik oluyor korkutmasın sizi ilkinin yeri düzelmeden ikinci yapıldı mesela endişelenmeyin bexsero için tabi
DamlaTa Prensoglum eğer 1 yaşında sonra yapılcaksa tek doz, 1 yaş öncesi olcaksa 2 doz oluyor. 6 aydan küçük başlancaksa 3 doz.