Aselif0661 Eminenur 4 aylığız canım bizimde 3 aylıkken başladı aşırı salyamız vardı yaka önlük yetiştiremiyordm bu aylarda da dişler kaşınmaya başlayınca alıp takmaya başladık faydasını hemen gördüm diyebilirim 😊
Alya_sultan Bende sipariş verdim bugün yarın gelir 3 ay 15 günlük takmayı düşünüyorum çünkü gerçekten çok salyali ve işe yarıyor mu gerçekten
Damla1221 Alya_sultan bebeğinizle aynı benım bebeğimde hakıkı kolyeyi nerden buldunuz Ben bi turku bulamadım
Alya_sultan Damla1221 internetten baktım herkes o sayfadan alıyor bende sipariş verdim canım daha gelmedi kehribarci.annee sayfasından orijinal sertifikalı yazıyor bakalım
Eminenur Aselif0661 yaa inşallah bizde faydasini görürüz artık önlük yetistiremiyorum bende cok islatyor
AtaVeAnnesii Aselif0661 bende dusunuyorum almayi gece yatarken cikarin diyorlar siz nasil kullaniyorsunuz acaba guzel anne 🤗
Aselif0661 AtaVeAnnesii ben çıkarmıyorum şuan canım ya o sanırım biraz daha büyüdüklerinde ellerini atıp koparıp boğazına kaçması sebebiyle çıkarın diyolar şuan zaten o seviyede değil Bi banyo yaparken çıkarıyorum 😊
Pelin55 Eminenur sifa olsun ins bebeklerimize ☺daha yeni takmaya başladığım icin simdilik fayda görmedim damaklari sismis dis huzurusuzlugu da var bide atak haftasindayiz ust uste geldi
AtlasDeniz 1.5 aylıkken halhal olarak kullanmaya başladım ileride de kolye alıp onuda halhal olarak kullanırım boynuna takmaya asla ve asla cesaret edemem.
Pelin55 AtlasDeniz kolye kullanıyoruz gunduz boynunda gece kolunda takili duruyor isterseniz koluma yada ayak bileğine takin kolye alirsaniz