NidaTerak Bugün itibariyle demir damlaya başladık hemşire kabız yapabileceğini söyledi. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ve anne sütü alan bebekler kabız olma diye okumuştum bebeğine demir damlaya başlayıpta kabız olan var mı!
Littleon NidaTerak bana sağlık ocağından verdiler ama onu kullanmadım bestiron diye özel aldim bi sorun yasamadim
Bebek2020 NidaTerak var canım. Önce 2 günde 1 kaka yaptı. Sonra 3 günde 1 derken. 1 buçuk ay oldu 5. Gün e kadar çıktı. Ve bize hemşire bilgi vermemişti. Ben kullanmayı bıraktım.
DamlaTa NidaTerak canım bizde kabızlık olmadı, bebeğim mama ile besleniyor. Vegaferon bizde kusma yaptı sadece. Kusmayan cocuk kusar oldu (günde 2 3 defa). Ferrum damla kullanmaya başladık tadıda güzel, çamasırdanda lekesi cıkıyor.
Elffnrr Littleon sağlık ocağınin verdiği ilacın içinde kimyasallar içeriyor. Bestironun içerisinde kimyasal katkılar yoktur
Palet0056 Bebek2020 Bebeklerin genelinde Demir eksikliği olduğu için Demir takviyesi yapılıyor bestiron denemediyseniz öneririm kabızlık yapmadı bizde çok şükür ama bırakmayın lütfen Demir eksikliği bebeklerde ciddi sıkıntılara sebep verebiliyor
MihraKus Biz 1 yaşına kadar 4 aydan itibaren sidefer kullandık benim kızımda anne sütü alıyor ve kabız yapmadı kokusu tadı gayet güzel yani tavsiye ederim
NidaTerak MihraKus ya zaten okudumda çok çok önemli demir takviyesi zeka vs için. Anne sütü alan bebekler kabız olmaz diye okumuştum ama yinede sorıyım dedim
NidaTerak DamlaTa bizede aynısnı verdi bakalım yan etkisi olucakmı umarım olmaz kusma mide bulantısı çok kötü oluyor
Bebek2020 NidaTerak evet sadece anne sütü alıyor. Artık kabızlıktan huzursuz olmaya başladı. Ateşi yükselip düşüyordu. Sağlık ocağına götürdüm. Aile hekimimiz yoktu başka doktorla görüştüm. Baya kabız yapar dedi. Zaten salı günü kendi doktorumuza randevumuz var ona danışacam ve şişenin çeyreği kaldı. Geçen ay randevumuzda kendi doktorumız yoktu. Başka doktora kayıt açtılar. Oda öylesine kan tahlili istemişti. Eğer kan değeri düşükse ilacı kullanmaya mecburi durumu olursa başka marka önermesini rica edeceğim
Ilknrtre Sağlık ocaklarının verdiği demir ilaçlarının içerikleri temiz değil maalesef. Bestiron kesinlikle tertemiz.
YeldaKuzey NidaTerak ferrum damla kullanıyor bebegim 1 haftadır hem meme hem mama veriyorum bir sıkıntı yaşamadık günde 2 kere kaka yapıyor