KuzeyinAnnesii Belinayannesi avent ultrosoft tutdurdum ben sonunda bir arkadaşın tavsiyesiyle canım her emzikden var evimde bi o oldu
Hasret Belinayannesi benim bebeğim de tutmadı hep midesi bulanıyo birkaç defa da kusturdum 🤦♀️Artık denemiyorum
Berra Belinayannesi mrb benım denemedıgım emzık cesıdı kalmadı. Cıddı paralar verdım. Bugün tesadüfen kıraz uclu emzık aldım banbıno marka en ucuz emzıgı aldı . Uyumaya gecerken tek alıyor.
ikos58 Belinayannesi birsürü denedim ben de malesef. Philips avent sothie zoraki tutturdum. Hatta ikili paketti. Yeşili tutuyor maviyi tutmuyor 😁
Gulsah4141 KuzeyinAnnesii bende her emziği denedim tutmadı kızım ultrasoft tavsiye ettiler onuda tutmadı şimdide mam diye bir emzik tavsiyesi aldım çevremden ama eşim kızıyo artık :))
Berra Gulsah4141 mrb ben aventın tüm emzıklerını aldım tutmadı. Mam emzık aldım Onur’da tutmadı zaten avente çok yakın . Aventı tutmadıysa mamı hıc tutmaz.
Omereso Hasret ben de ayni denemedigim emzik kalmadi hepsinde ogurdu bi kac kez kustu. Ben de daha ugrasmadim. Emzik tutmayan bi daha da tutmuyo. Bosuna ugrastigimizla kaldik yani. Tutmasin napalim ☹️
Gulsah4141 Berra mrb çok teşekkürler bilgilendirdiğin için boşa para vermemiş olcam tutmayınca tutmuyo yapcak bişey yok :))
Berra Gulsah4141 evet bugun banbıno 4 lıralık kıraz uclu emzık aldık bebegım 2,5 aylık 6-18 ay aldık uykuya geçerken tutuyor. Ben resmen 2,5 aydır avent nuk dr brown mam markalı emzıkler aldım . Gel gör ki koca emzıgı aldı 😀 sınırlerım bozuldu
Zumra8591 Ben ilk günden philips avent tutturduk çok şükür tutuyor biraz kendinden büyük ama seviyor daha 20 günlügüz bizde kimi bebek de bakkal emziği tutuyor nedense
Gulsah4141 [bilinmeyen] aynen valla çeşit çeşit emzik var evde hiç birini almıyo anca ellerini emiyo korkuyorum alışkanlık yapcak diye
Rabisss Benim kızım mamayla besleniyo hiç stüm olmadı benim. İlk ay belki sütüm gelir tamamen mamaya alışmasın diye günlük 20 dk falan emziriyodum. Doktor bu süreçte mamayı az vermemi söyledi. Tabi ben emzirmeyi kesince mama miktarını artırmadım çok kilo alır bu sefer azaltmak zor olur düşüncesiyle. Bide aç bu çocuk diyenlerle iddalaşıyodum. Kızım o dönem aventin shootie pembe emziğini emiyodu moru hiç emmedi. Doktora gittik mama miktarını artırmamı söyleyince kızım bi daha hiç emzik almadı . Bide Nuk aldım damaklı belki emer dye onu fa emmedi. Açıkcası zorlamadım. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama bırakın emmesin. Elini emmesi ağzında plastik bi parça olmasından çok daha iyi . Çünkü el emme olayı bi süre sonra bitiyo. Ben anaokulu öğretmeniyim. 3-4 yaş çocuklarımdan sabah emzikle okula gelip cebine koyan çocuklarım oldu. Onu bıraktırmak sanırım daha zor.
Cansu425 Belinayannesi ben 2,5 aylik kizimi alistirmayi basardim hepsinin alcagi bir emzik var bulmak lazim nuk kaucukla basladi agzindan dusuruyordu vazgecmistim 15 emzik var evde cunku son birtane siyerek wee damla uclu aldim ve emdi onu 20 gun oldu 4 gundurde avent free flowu emiyor baya baya gunduzleri uyumuyoken bile