Kuzuannesiii Bebeğim 6 aylık çişli bez sayısı azaldı. Ek gıdaya başladık suyu pek sevmedi veriyorum ağlıyor. Yani günde 3 kere falan anca değişiyorum bezini öyle dolu doluda olmuyor.
Gamzesylu-06 Kuzuannesiii 9,5 aylığız aynı durum bizdede var canım su da versem az yapıyor çok nadir artık dolu dolu yapması büyüdükçe azalıyor demekki 🤷🏻♀️
dertlikerkenez Kuzuannesiii anne sütü+ek gıda yapıyorduk. Bebeğim pek su içmiyordu. Doktorum anne sütünden gerekli suyu aldığını, ısrar etmememi gün içerisinde sık sık teklif etmemi söyledi.
YagmurDoruk Kuzuannesiii bizde suan 7,5 ayligiz ayni durum bizdede var eskiden gunde 10 beze yakin degisirdik ama nerdeyse 6. Aydan beri boyleyiz peki sizde arada bezinde boyle turuncumsu bi leke goruyomusunuz
Gamzesylu-06 Kuzuannesiii benimkide daha yeni yeni içmeye başladı canım bardak biberon dene ama azda olsa olur
Gamzesylu-06 Kuzuannesiii içerler canım sıkma canını bende çok takıyordum 1 haftadır kendi kendine içmeye başladı oda içer
Woody Kuzuannesiii İhtiyaç duyunca artacak demişti doktorumuz. Öyle de oldu gerçekten. 9. Ayda listeye baya bir şey eklenecekmiş. Sen o zamanı bekle nasıl su içecek diyor. İdrarda azalma bizde de oluyor