Minikannesi00 Aysenur_1 gündüz çok sık uyur ama az az ,gündüz sadece 2 kez uzun uyur diğer uykular yarım saatlik. Gece de 4 saat arayla uyanmak kaydıyla sabah 11 e kdar uyur ,bu arada 5 aylık oğlum
Mircet Aysenur_1 gündüz yanına yatmazsam en uzun uykusu 15 20 dk eğer yanına uzanırsam hafif hareketlendiğinde pış pış yaparak sarılarak 3 saati buluyor uyumamaz gece 12 de derin uykusuna geçiyor sabah 9.30 10 gibi uyanıyor
Aysenes Aysenur_1 gündüz kısa kısa 3 kere felan uyur gece saat 22.30 yatar ben uyandırmasam 6-7e kadar uyanmaz ama ben 4de süt veriyorui yineden küçük doğdu icim rahat etmiyor 🤗 buarada haftaya 4 aylık olacaz inşallah
kaganege Aysenur_1 sabah 8.30 gibi uyanır 11 gibi ilk öğlen uykusuna yatar 1 de uyanır 4′te bir daha uyur 5 gibi uyanır akşam 21.00 da gece uykusuna geçer her 3 saatte bir emer. Uykusunu açmadan geri uyur. Uyku rutininini benim için nasıl rahat olacaksa öyle planlarım. Uyumadan önce güzel bir banyo büyük yardımcım🦋
Aysenur_1 Aysenes bizikinin saat dilimide böyle 🥰 ama bebek uykuda büyür derler o yuzden gece uyanmadan uyandırmıyorum
Aysenur_1 kaganege bende ilk baslarda kendime göre planlamıştım ama planımı bozdu😀 kendi nasıl istiyorsa öyle ayarlıyor saatleri bende beline masaj yaparsam güzel uyuyor yoksa yok😅