Kader12344 Merhaba anneler ben emzıren anneyım yalnız sutum yermıyor dıye dusunuyorum hem sut hem mama takvıyesı uygulamak ıstıyorum acaba bunh nasıl yapabılırım ıkısı bı arada olurmu bebege zarar verırmı
Durukusunannesii Kader12344 niye zararı olsun cnm bende öyle yapyrm önce emzir baktın doymadı sütünde gelmiyo arkasına mama ver mama tavsiyesi istysan eger sma öneririm kullanan herkes memnun bende memnunum kusma gaz gibi problemler yok .
ZhraCelik Kader12344 emzirdikren 2 saat sonra mama verebilirsiniz mama dan sonra da 2 buçuk 3 saat sınra tekrar emzirebilirsinix
ZhraCelik Mavismila on dakika çok az bir zaman değil mi ? En az 2 saat geçmeli fazla gelebilir doktorumuza da mamadan 2 buçuk 3 saat sonra emzir demişti aynı şekilde emzirdikren sonra da 2 saat demişti
ZhraCelik Durukusunannesii ıkısı üst üste ağır geldiği için aradan 2 saat felan geçtikten sonra mama verin diyor doktorlar
Mavismila ZhraCelik bebek doymadığı için mecbur veriyorum ama normal vermem gerekenden az veriyorum midesi bulanmasın diye diğer türlü memeden tatmin olmadığı için ağlamaya başlıyor
Durukusunannesii ZhraCelik yooo ne alakası var eger cocuk sütünle doyuyorsa zaten mamaya gerek yok eger üstün yetmiyorsa cocuk 2 saat açım kalcak mantık olarak saçma bikere doktorumuz memeden snra hala açsa mama ver ama ilk emzir demişti ..
ZhraCelik Mavismila doğrudur tabi ama doktorlar hemn ardından vermeyin diyorlar iki aynı and ağır geliyorsa yıne siz bilirsiniz 😇
ZhraCelik Durukusunannesii saçma degil hanım efendi bir düşünün ikisi üst üste karıştığı ağır oluyor onların bünyeleri ne ki
Durukusunannesii ZhraCelik bebek zaten doyduğunda dilinle itiyo . İlk defa sizden duydum 2-3 saat snra vermeyi cocuk açlıktan catlasınmı süt yetmiyorsa doğduğundan beri 2 doktora göründük ikiside aynı şeyi söyledi hadi 10 dk geçse aradan anlarım ama 2 saat cok uzun bi süre .
YeldaKuzey Kader12344 ben bebegimi mama ile doyuruyorum sütüm az oldugu icin sadece günde 3-4 kere emiyor ardından mama veriyorum hemen
ZhraCelik Durukusunannesii bende ilk defa bunu sizden duydum bünyesi normal bi çocuk gıbı değil bebek sonuçta ağır geliyor size laf anlatmak oldukça zor anlaşılan siz bildiğiniz gibi yapın.