Medniz Bebeğini sünnet ettirenler ne kadar süre de iyileşti cok mu aglıyor neler yaptınız siz bu süreçte bebeğim 4 aylık bu arada
Brcn20 Medniz ne kadar küçük yaptırırsanız o kadar iyi buna inananın ertelemeyin kesinlikle ilk gün zor geçiyor sadece 1 hafta içersinde iyileşiyor
Tatlisannedilekk Medniz 1buçuk aylıkken sünnet yaptırdık 1hafta olmadan iyileşti, ilk 2gün huysuzlandı ağladı çişini yaparken çok ağladı sonra geçti çok şükür
Gamze1401 Biz 3. Ayına 10 gün kala yaptırdık canım çok rahat ettk çok şükür hemen iyileşti bizimkisi sadece ilk çıkınca ameliyathaneden o zaman ağladı pipisine 2 dün pet bardak koyduk sanırım ondan rahat etti Küçük olunca hissetmiyorlar
Medniz Gamze1401 altını kapattınız mı videosunu izledim de cigerim acıdı valla inşallah vazgeçmem haftaya kadar 😒
Gamze1401 Doktor ağrı kesici verdi antibiyotik verdi kullandık krem olarak da fucidin verdi onu da kullandık iyileştik canım çom şükür
Gamze1401 Medniz evet kapattım canım pet bardak kıyduk nette videosu olması lazım. İlk önce kaynattık kurutttum bardağı amaç pipisi bezle Temas etmiyor