Busra1998 Kızlar oje kullanmayı cok seviyorum bekarken de asla ojesiz gezmezdim evlenince abdest işi olunca oje süremiyorum ama evli bayanlara bakıyorum oheli galan geziyorlar kullanan varsa nasıl yapıyorsun abdesti falan 🙄
Woody Busra1998 ben bekarken de tırnaklarım hava alsın diye her akşam siler, birkaç saat bekler tekrar sürerdim. Çocukla olmuyor ama😀😀😀
Mircet Busra1998 kapalı bir kadınım dışarıda hoş gözükmüyor ama ojeyi çocukluğumdan beri çok severim sanırım birazda babamın kısıtlaması karantinada dışarıda çıkmadığımız için sanırım tek aktivitem oje sürmek😂
Busra1998 NesLyy- duşa girmeye kalmadan bebeğim uyanıyor ztn 😂 bazen sacımı taramaya bile zmn bulamıyorum duş aldığıma şükrediyorum🙄
Busra1998 Merve ay aynen oje daha bakımlı gösteriyor sanki insanı hatta bekarken babam derdi şu ojeye verdiğin parayla bir ev alırdım diye 😂
Busra1998 Mircet benimde pandemiden dolayı tek aktivitem temizlik yemek bebeğime bakmak😂 önceden geziyordum fırsat bulamıyorum diye temizlikci tutuyordum yemeğede eşimin babannene gidiyorduk nerdeyse hergün rahattım yani şimdi eşim evdesin temizliğini falan kendin yapabilirsin diyor ☹️
alpin-annesi Busra1998 ben koronadan dolayı sürmüyorum açıkçası. Yeni doğan yoğun bakım Hemşiresiyim hastanede de yasaktı. Ojedeki en ufak bi çatlak enfeksiyon kaynağı.
Busra1998 alpin-annesi bende hemşireyim çalışırken sürekli sürüyordum ben acil hemşireliği ve iş yeri hemşireliği yaptım tırnaklarımı uzatmam ama ojesiz gezemezdim
Busra1998 alpin-annesi benim çalıştığım yerde yasak değildi ama bnde yoğun bakım gibi helede bebeklerin olduğu bir yerde çalışsaydım tırnaklarımı dibinden keserdim süremezdim 😊
Busra1998 NesLyy- eşim duş alana kadar zor bakıyor bazende bakmıyor bile dönüp uyuyor bebeğimi uyutup öyle duş alıyorum 🙄
Busra1998 NesLyy- ama benim eşim gece 4 te gidiyor işe 🙄 akşam 8 9 gibi geliyor bazen erkenden yattıyor yemek bile yemeden