Kozaannesi Siz ne düşünüyorsunuz? Kız bebeğinizin kulağını deldirirmisiniz biraz büyüyünce? Açıkçası ben deldirmeyecegim,kendi vücudu ile ilgili kararı neden ben alıyorum ki🤷🏻♀️
cylnchngr Kozaannesi kızım 2 yaşında bende deldirmedim o kadar baskıya rağmen büyüdüğünde kendi istesin
Sibosunnannesi Kozaannesi o kadar çok istedim ki en sevdiğim şey ☺️ Ama kıyamadım şimdi de biraz büyüdü çeker atar korkusundan deldirmezdim o şekilde kaldı ama bebekken deldirmediğime pişmanım çünkü seviyorum ☺️
Masal_m Kozaannesi sizin gibi düşünüyorum . Sonuçta oda bir birey saygı duymak lazım belkide hiç takmak istemeyecek 🤷🏻♀️
Esmataha Kozaannesi kızım 3 yaşında. Biz deldirmedik. Canı yanacak diye kıyamadım daha çok. Büyüdüğünde isterse istediği kadar deldirebilir 😊
Hafsamira6983 Kozaannesi benim kızımda 4 yaşında ilk 12 aylikken heves. Etim delirdim bi iki kere kaybeti altın küpeleri.😄sonra gene aldım toplam 3 kere aldim. Küpe düşünün o kadar heves etim. Sonra bi baktim hasta oldu kulağı enfeksiyon olmustu o an çıkardım bi daha da takmadım sunan 4 yaşında bugun bana diyor ki anne bana küpe taksana o ısterse yaparim yoksa bi daha yapmam.