Kozaannesi Minies Size tavsiyem bu çocuk ac ve acıkınca yer isimli iki kitabı okumaniz 💕 Tüm sorularınıza cevap bulacaksınız ve Birsuru tarif elinizin altında olacak,ben öyle yaptım 😇
duzenlianne Minies ben havuç la başladım 3 gün kuralı ile 1. Gün 1 bebek kaşıgı 2. Gün 2 bebek kaşığı 3. Gün 3 yemek kaşığı patates yemeklilj kabak yogurt bal kabağı elma armut o şekilde ilerledik. Tadımları bitince bence mutlaka bi kitap çok işe yarıyor ben ek gıda tarifleri diye bi kitap aldm ondn cok memmunum
Htckr Minies benimki 6 ayının içinde henüz hiç bişey vermedim ve nasıl başlayacağım bilmiyorum anne sütüyle besleniyoruz şuanlık 🤷🏼♀️
Meva_ Minies yeni başlayıp kafa karışıklığı yaşayan biri olarak hemen deneyimimi anlatıyorum. Kabak patates havuç elma armut azar azar tattirdim 2 gündür kabızlık yaşıyoruz o yüzden gün kurusu kayısı haşlayıp veriyrm seviyr. Peynir yaptım sabah tahilli kaşık mamanın içine katip öyle veriyrm. Pekmez veriyrm gün içinde 1 2 çay kasigi
Handeeeeee30 Kozaannesi merhaba bende o kitabı alacağım ama tarifler her evde bulunan şeylerden mi yapılıyor,yoksadeğişik malzemeler alınıp yapılması gerekiyor değişik malzemedenkastım,yulaf unu hind.cevizi yağı vs😌 teşekkürler
Gozde06 @foodybaby6 adında bir sayfam var ve ek gıda sürecimizi paylaşıyorum. Doktorumuzdan öğrendiğim bilgilerle ilerliyorum. İsterseniz takip edebilirsiniz fikir olabilir.
Kozaannesi Gozde06 Instagram hesabı vermek yasak ben ettim siz etmeyin😁 hesabınız uyarılıyor sonra da geçici bir süreliğine kapatılıyor 🤷🏻♀️
Kozaannesi Handeeeeee30 Her iki dediğiniz de mevcut. Hem evde yapılabilen hem de değişik olanlar. Çok ayrıntılı bir kitap hangi malzemeyi nereden bulacağınıza kadar yazıyor. Çok zorlayan tarifler değil. Gayet yeterli😇