Ada__minikkelebegim 5 buçuk aylık bebeğim var ek gıdaya başladık kabız oldu onu anında rahatlatacak ne verebilirim?
Alperenimmm Ada__minikkelebegim bizde şuan öyleyiz aynı ayda. Doktorum bir çay kaşığı zeytinyağı sabah akşam ve probiyotik önerdi dün kullandık baya iyi geldi.
Alya-kizim4 Ada__minikkelebegim biz geçen gece acile gtmek zorunda kaldık uzun süre yapmadysa lagma vereblrsin eczaneden alıp yediklerine zeytinyağı koydum ben ama pek bi faydası olmadı
Sucukluyumurtaa Ada__minikkelebegim ben kaysınlaynatıp bşraz kaysı birazda suyundan vermıstım hemen yapmıstı
Ada__minikkelebegim Alperenimmm fayda etmiyor sabah akşam bi çay kaşığı sütümle mamaya yada suya karistirip veriyorum ama faydası yok
Alperenimmm Ada__minikkelebegim probiyotik kullanmayı denediniz mi? Maflor kullanıyorum ben doğdu doğalı nerdeyse ara vermiştim ek gıda kabızlığından tekrar başladım. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bişey.
Sucukluyumurtaa Ada__minikkelebegim kayısıyı suyun içinde kaynadıktan sonra kapatıyorum. 1-2 dk beklıyorum suyunu bıberonla verıyorum. Sonrada zaten malum😃
Ada__minikkelebegim Alperenimmm bunun için dr gitmedim daha virüsten dolayı gidilmiyor ki..tesekkur ederim