Bilge_almira Bebeğim 5 ay 4 günlük şuan ama geceleri uyumuyor neden olduğunu anlamıyorum sadece anne sütü veriyoruz acaba doymuyordu diye ddüşünmeye başladım bu dönemde.
Mavi0688 Bilge_almira benim bebegimde 5. Ayda iyice cildirdi 😁 gece cok sık kalkiyor. Her seferinde meme veriyordum cnku gunduz emmesi cok azalmisti bari gece emsin karni doysun diye dusunuyordum. Sonra baktim onunu alamiyorum soyle bir sey yaptik istersen sende dene. Gece belli bi saate kdr her uyanmasinda esim pispisledi geri yatirdi. Cnku bi noktadan sonra acliktan degil aliskanliktan uyaniyorlar. Ve senin kokunu alirsa meme almadan birakmaz. Esin alirsa belki meme gelmicegini bilir ve kolay dalar geri uykusuna. Sen de gercekten ac oldugunu dusundugun zaman mesela ne bileyim 3-4 saat olduysa son beslenmesinden snra o zaman alip emzirir yatirirsin
Bilge_almira Busbus2684 gündüz iki kere uyuyor toplamda 3 saat gece ağlıyor kucağıma alıp 5 dk emziriyorum susuyor
Busbus2684 Bilge_almira doymuyo olabilir mi acaba, bizde 4 ay 22 günlüğüz, gece ağlıyo emziriyom, hatta bu gece boşluğuma gelmiş 5 dk emzirip yatırdım hemen ağladı sonra aldım bida emzirdim uyudu, açmış çocuk ondan ağlıyormuş
Busbus2684 Bilge_almira ay ben sizin başlığı 4 ay diye okuduumm 😊 kusura bakmayın bilmiş bilmiş konuşmuş gibi oldum, bakalım bizim ki 5 ayda nolcak 😂
Bilge_almira Busbus2684 bende doymuyor diye düşünmeye başladım sütümü sağıyorum 20 dk 15cc anca çıkıyor
Mhrfts2019 Hem atak hem diş dönemleri hemde uyku gerilemesi başlıyor olabilir . Gündüz biraz daha fazla uyuyabilir uyumak isterse . 3 gündüz uykusu yapın .