kubra2608 Merhaba.Bebeğim 15 günlük.Mama+meme şeklinde gidiyoruz.Mama yedikten sonra önceden pek kusmazdı ya da azıcık bi şey çıkarırdı ama şimdi baya çıkarıyor.Neden olabilir sizce.Baya hapşırmaya başladı hasta mı oldu ki 🙁
Arhim Kızımda cok kustu Dr bebek reflusu dedi. Bebeklerin cogu kusuyor ne yazıkkı. Kg alabiliyorsa ılac verilmıyor. Kızım 7 ay kustu kg alımı normal oldugu ıcın drumuz ılac vermedı
kubra2608 Arhim daha küçük olduğu için kusar dediler ama ben yine de korkmaya başladım 😣kilo alımı da normal demişti doktor.Umarım reflü değildir 🙁
Emir123ali kubra2608 oğlumda her ay 1 kilo alarak gitdi 4 ayına kadar ve hep kusuyordu fazlasını çıkartıyor diyorduk ama halbuki alerjidenmiş alerji maması şükür kesti kusmasını
kubra2608 Emir123ali devam ederse doktora götüreyim o zaman.Pandemiden dolayı gitmeye de korkuyorum 😢
Emir123ali kubra2608 ozaman allahh göstermesin ama benimde eşim çalıyor nekadar dikkat etselerde etsekte olucaksa zaten olur anlatmak istediğim her ikiside sağlıktan geçiyor canım anlata.bildimöi mecburen gideceğiz hastaneye