canzuu Merhaba guzel anneler, 3,5 ay once doğum yaptım şuan saçlarım inanılmaz dökülüyor böyle giderse basimda sac kalmayacak. Boyle dökülmesi normal mi ve dokulmemesi icin ne yapabilirim?
Deletedmom60 canzuu benimde olmustu dermatoloğa gittim kan testi istedi bazı vitaminlerim eksikmiş onları aldım ve bioblas sarımsak özlü şampuan kullandım azaldı
minnosanne1 canzuu https://www.dabfi.com.tr/PDK275686 Ben buradan bitkisel şampuan alçın.cok memnun kaldım tavsiye ederim.
GzmEyll Kızım 3 aylıkken başladı şimdi 5,5 aylık hala inanılmaz dökülüyor ama kel kalmıyorsunuz korkmayın ☺️
Zayarzy Merhabalar ben de aynı durumu yaşadım benim kızım 4 buçuk aylık oldu ve bu hafta dökülme baya durdu hatta bebek saçlar fırtlamış. Adet olmaya başladım ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ekstra olarak da devamlı d vitamini ve Demir kullandım düzenli olarak. Bi kan testi yaptırırsanız daha iyi olur.
Ealisya canzuu hormonaldır ben herşeyi kullandım geçmiyırdu 11 aylık oldu bebeğim durdu eskisi gibi az dökülüyor şimdi.