Patatesyanakannesii Agri kesici ictim ponstant forte ismi tuzlu suyla normal gargara ile agzimi calkaladim soguk sicak kompres zeytin koydum herseyi denedim ağrı gece bir turlu hafiflemedi suanda sızlıyor kizlar hangi ağrı kesiciyi kullanabilirim yada baska ne yapabilirim dis agrimi kesmek için lütfen bilgisi olan yazsin
lisansli_Mom49 Patatesyanakannesii bende. Kekik kaynatıp için birazda elma sirkesi katıyorum gargara yapıyorum baya iyi geliyor dene istersen
ilkgozagrimm Patatesyanakannesii doktora gidin diş agrısı agrı kesiciyle dinsede bir süre sonra geri başlıyor dolgu yaptırdım kurtuldum cok zor diş agrısı
Cinarinn-annesi Patatesyanakannesii andorax die bi gargarw var benımkini gecirdi baya uyusturuyor gunde uc dort kere yap
Patatesyanakannesii ilkgozagrimm bugun gidecektim ama bebegimi birakack kimse yok yarin annem gelip bakıcak ben gidecegim teşekkür ederim cok zor gerçekten dis agrisi gece uyku uyutmadi agrisi
Bng Ben de çekiyorum 1 haftadır.tuzlu su Gargara,sirkeli tuZlu su gargara,sarımsak,Ağrı kesici.yok her geçen gün artarak devam ediyor.akşamları çöküyor nedense.dişçiye de gitmek istemiyorum bu dönemde ama mecbur gidicem sanırım
Patatesyanakannesii Bng benimde gündüzleri pek olmuyo gece 12 de bir basliyor sabaha kadar ne yapsam geçmiyor bugun burda önerilen şeyleri uygulucam eger geçmezse yarin direk disciye gidecem mecbur bu hastalik zamanı bnde gitmek istemiyorum hic ama
Bng Patatesyanakannesii AŞ’n önce dişçiden geldi 20 dişimi çekti,rahatladım aylardır dışarı çıkmayıp dişçiye gittim
Zeyneptoprak Patatesyanakannesii parolde iyi gelebilir emziriyosan eğer dediğin ağrı kesciyi bilmiyorum çok geçmiş olsun iyi bilirim diş ağrısını
Kubra5657 Patatesyanakannesii dişinin üstüne eCzaneden dişinol diye bir sıvı var ama diş etine sakın değdirmeyin hasar veriyo kubvetli oldugu için içeriği karanfil yağı damlattıktan bir dakika sonfa agrı tamamen yok oluyor benim hamileyken apseli dişim tek onunla geçmişti kesinlikle tavsiye ederim ama diş etine değdirmeden sadece dişin içine damlatın çok geçmiş olsun
Kubra5657 Patatesyanakannesii Dişinol çözelti deyin vericekler zaten ucuz bişey ama mucize yani 💐 anınd ağrı yok olacak
Sirac_ayaz20 Patatesyanakannesii cataflam diye ağrı kesici var canm bende emziriyorum ve gecen hafta benmde diş ağrım tutmuştu ve çok iyi geldi tavsiye ederim