Atlas2020 Kızlar oglumun sol yumurtası inmemiş sag tarafında bi sorunumuz yok şubat ayında amliyat olucak o arada sünet te olucak başına gelen varmı böyle bişey nasıl oluyor igleşme süresi nasıl bana bişeyler söyleyin ne olur morelim çok bozuk 😥😥
Mom080 Atlas2020 canim aynı durum yeğenim de de vardi 1 yasina kadar takip edelim inmemisse ameliyatlatla düzeltiyorlar 1 gece kalınıyor zorlayıcı bir ameliyat değil üzülme
Sld48 Atlas2020 Atlas2020 merhaba aynı durum şuan bende yaşıyorum nasıl geçti ameliyat ben sünnet ettircem 5 aylık ameliyat içinde 1 yaşına beklemek isteğimi söyledim doğru mu ettim bilemedim
Kubra5657 Atlas2020 benim oğlumunda öyleydi 1 yaşından sonra düzeldi hatta 14 aylıktı düzeldiğinde ama ben sürekli banyoda sıcak suyu doldurup kabine masaj yaptım inmesi için çok işe yaradı bir süre sonra oturdı inşallah gerek kalmaz düzelir
Atlas2020 Mom080 doktor 1 yaşına kadar beklemeye gerek yok inmicek dedi cok morelim bozuldu o an gözlerim doldu 😥
Mom080 Atlas2020 ay üzülme lütfen başka doktorla da lütfen görüş tek doktorla kalma ve ALLAH korusun inmese de basit bir ameliyatla alınır hiç bir sıkıntı çekmeden de hayatını surdurur bir sürü örnek var böyle hiç bir sıkıntısı yok yani harap etme kendini
Kubra5657 Kubra5657 sıcak suda masaj yap aşşagı iniyorsa sıcakta bilki düzelivek eger inmiyorsa ufak bir operasyon ile düzeliyor korkma canım sünnet gibi düşün kısa ve kolay Allahın izniyle inşallah gerek kalmaz ama kalırsada korkma