Asuman38 Bebeğim alerji oldu bebeği alerji olan var mi ne yaptınız nasıl gecti [url=https://hizliresim.com/sScOSO
Asyaaaaaaa Asuman38 3 aylıkken çıktı ortaya alerjimiz, şuan süt ve süt ürünleri yemiyorum emzirdigjm için. Mama içiyorsa da alerji maması alın başka çare yok. Bir yaşına kadar böyle mecburen tabi çocuktan çocuğa değişiyor. Allah şifa versin inşallah.
1Egmen Asuman38 doktora gitmiştik, eczaneye de danışsak aynı ilacı vereceğini söylemişti. Bir eczacıya danışabilirsiniz, çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün
343423betb Asuman38 Merhabalar öncelikle lütfen sakin olun panik olunca her şey alt üst oluyor doktora gitmişsinizdir muhakkak tavsiyelerini kaçırmayın birebir uymaya dikkat edin benim başımdan da geçti 2aylık bebeğim bir ay boyunca sadece 200 gr almıştı. Düzenli diyet sağlam psikoloji bol dua ile 6 aylık olmadan alerjiyi geride bıraktık bin şükür Rabbime
Mommyy70 Asuman38 Google a hızlı resim yazıp resmi oraya yükleyin linki de buraya yapıştırın. Neye alerjisi var ? Diyet yapmanız lazım besin alerjisi ise
AnnesininUmutu Asuman38 Öncelikle neye alerjisi var onu anlamak lazım ve ona göre çocuk doktoru önerisiyle diyete başlarsınız. Mutlaka doktor görmeli.
Azzemin_Annesiii Asuman38 benim ki alerji oldu cnm vucudubda kuck kuck kirmizi pıtklar cikti gotrdm hstaneye bi surp verdi cay kasiginda bi kere ver dedi verdim 2 defa ve gecti