Emirin Bebeğim 1 aylık hemen hemen hiç uyumuyo gece.sancısı yok,gazı yok,yatağa koyup başında beklersem ağlamıyo ben uzanırsam uyumaya geçersem başlıyo ağlamaya gündüz böyle değil uyuyo ama gece hiç uyumuyo 1 saat bile napacağımı şaşaırdım fitil vermeme rağmen uyumadı dün gece napmalıyım önerisi olan varmı
turunculuanne Emirin 1 Ay ve öncesinde bizimki de öyleydi. 2 gün sonra 2 aylık oluyor yavaş yavaş gece uyumaya başladı. Gece 10-11 de uyuyor 3 kez falan uyanarak 6-7 ye kadar uyuyor
Zeynepli1234 Emirin benim kızımda öyleydi kırkından sonra düzeldi geceleri sadece 2 defa uyanmaya başladı şimdi 2.5 aylığız öylede devam ediyor gece 12 de emdirip yatağına koyuyorum 4 te uyanıyor emdirip yerine koyuyorum hemen uyuyor sonra 9 da uyanıyor emdiriyorum dolaştırıyorum Bir buçuk saat oyalıyorum hemen uykusu geliyor geri uyutuyorum
Tibektas Emirin 5 haftalık olduysa eğer, 5. Hafta atağıdır , olmadıysa da gazi yok desekte var ultrasona girdik tamamen gazdı karnı, damla degistikte biraz uyumaya başladı geceleri , ama simdi 5. Hafta atağında uyuyamıyor bi türlü 😔
Brcmaum Bizim bebeğimiz de öyleydi saatlerce kucağımızda gezdirirdik dolaşınca dalıyordu besige koyduğumuz anda uyanıp mızmızlanıyordu. Gündüz insan saat tutmuyor emdikçe emiyor ama gece yorgun uykulu oluyoruz bir an önce bitsin istiyoruz emme seansı. Bizimkinin uyumama sebebi doymamasıymış. Önceki kontrolde çok emiyor saatlerce memede kalıyor dediğimde çocuk doktorumuz kilo alımı çok iyi doyuyor ama keyif yapıyor yarım saat emmesi yeterli dedi biz de yarım saat emzirip yatırmaya çalıştık sürekli. Bir hafta böyle devam ettik. Kontrole gittiğimizde kilo alımı neredeyse yok denecek kadar azdı sonra eski sisteme döndük belki sizin de öyledir emzirin doydugundan emin olamıyorsanız sütünüzü sağıp verin öyle deneyin bir de