kereminannesi95 ikikizannesi1 Prego 4023 trio modeli çok memnunuz hatta şu an trendyolda indirim var baya inmiş🙈
Tubad ikikizannesi1 siz sallanan arıyorsunuz ama size uzun süre kullanım acısından joie multiply tavsiye ederim.
Haceryasar ikikizannesi1 ebebek baby&plus markasının salıncağı var 600₺ olan onda tepsi takılma yeri var bakım istersemiz
ikikizannesi1 ayis kimse yok galiba herkez masaya oturduruyor galiba tuaf her şeye yorum yapan insanlar önemli şeyleri es geçiyor
ikikizannesi1 GmzSnn bugun almam gerekşyor fikir danişim memnun kalan annelerden dedim kimse aldiriş etmedi ama kaynanam böyle yapti görümcem şöyle dedi dendiginde koşankoşa yorum yapiyorlar tuafima gitti
ikikizannesi1 kereminannesi95 Chaise Haute, transat et Balancelle. Evolutif : SPLITY 3 en 1 bende bunu düşünmüştüm
kereminannesi95 ikikizannesi1 Ben bunu yeni gördüm gayet güzel duruyo hangisini alırsanız güle güle kullansın bebiş 🥰
Sevil ikikizannesi1 suan arastirmadayim bende ebebekte bi model hosuma gitti ama 350 tl alip almamak arasi kaldim.