Smyye30 Kızlar bebeğim 4 .5 aylık zayıflıyor emiyordu tek göğsümü az emiyor yoğurt felan veriyordum mamaya başlamaya karar verdim siz günde kaç kez kaç ölçek veriyorsunuz meme + mama olacak şekilde
Sevilayibrhm Smyye30 merhaba bebeğime sütüm yetmediği için bende 4.5 aylıkken mama takviyesine başladım 4 ölçek 120 cm olarak içiyordu şimdi 5.5 aylık 150-180 CC içiyor
Dorika Yoğurt vermeyin doktorumuz sırf mamayla beslense bile mutlaka 6aydan sonra el gıda diyor. Çünkü daha sindirim boşaltım sistemi gelişmedi ki bağırsaklara böbreklere yük bindirmeyin.
Dorika Mama süt miktarını bebeğin boyuna kilosuna ve ayına göre bi hesaplama var sağlık ocağındakiler ya da doktorunuz söyler şu kadar verceksiniz diye. Bizim o aylarda bir öğünde 120içiyordu
Sevilayibrhm Smyye30 kilo alımı gayet iyi kilolu bebekti zaten sütümden aldığı kiloyu mamadan karşılamış oldu geceleri emiyor gündüz De mamadan önce emziriyorum
Sevilayibrhm Smyye30 7 kilo falandı 1 ayda 800 gram ama dediğim gibi emzirmeyi bırakmıyorum arada ek gıda olarak muhallebi püre tarzında şeyler tattırıyorum