Oreolumagnolia Kizlar daha once hamileyken gidiyordum agdaya ama simdi bebek var gidemiyorum tuy dokucu cok fazla yakiyor jileti hic beceremiyorum zaten boncuk agda gordum pudrali trendyolda sizce alsam yapabilirmiyim kullanlar varmi kullanimi kolaymi
biryavuzkusu Oreolumagnolia ben hiç bir ağdayı yapamamıştım. Sadece bioderin ağda bandıyla becermiştim. Küçük küçük kesip öyle alıyordum. Boncuk ağdayı denemedim ama kendine ağda yapmak zor bence özel bölge için
Betbett Oreolumagnolia boncuk ağda gayet rahat oluyor normal ağda öle aralarinda iyi bı fark var acı yönünden ben tavsiye ederim sadece ağdan güzel olsun renk seçeneğini kendi kıl şekline uygun buldun mu coook rahat edersin
ozi Oreolumagnolia boncuğu bilmiyorum ben rulo şeklinde sir ağda kullanıyorum. 🤦 Alt tarafı alamıyorum 😫 altını evde tek başına yapabilene helal olsun
[silindi] Oreolumagnolia ben hep kendim alıyorum sir ağda ile çokta rahat oluyor bütün temizligimi sır ağda ile yapıyorum sanırım alıştığım için canım fazla yanmıyor sizde farklı olabilir 💜
Oreolumagnolia biryavuzkusu haklisin canm ama iste durmuyorki benim kiz 5 dk ayrilsam yanindan ki kuaforde cok uzak oturdugum yere
LzzyGrnt Bence elle çekilen ağda beze göre daha acı verici. Sürüp bez yapıştırıp çektiğimiz ağda her zaman daha pratik ben tüm vücut komple kendim alıyorum en pratiği böyle bence
LzzyGrnt Oreolumagnolia hepsi aynı canım hiç fark etmez. Ben gidip en ucuzunu alıp çıkıyorum 😂 cildin hassas ise pudralı olandan al sadece gerisi önemli değil hepsi aynı. Sadece bacak için olan rulo ağda alacaksan mutlaka sesu al. O yoksa kapağını aç o dönen kısmı elinle bi döndür rahat dönüyosa al ama zor dönüyosa alma çünkü daha sürerken kılları koparır canın yanar. Ağda bezini de alırken çok sert kaskatı olanlardan değil de daha yumuşak olanlardan almaya çalış ilk etapta küçüklerden al memnun kalırsan büyüklerinden alır uzun süre kullanırsın
Seldademir Oreolumagnolia kuaför en iyisi valla 15 dk da bitiyo ben 2 saat sürüyo alt bölge alamıyorum 😄 çocuğu bırakabilseniz keşke
Oreolumagnolia Seldademir aynen haklisin canm ama durmuyo kimsede bi kere anneme biraktim acil bi isim cikti kapaidan ciktim yurudum annem aradi durmuyomus virus muhabbetinden cocuk bi tek beni gordu ondan galiba bana asiri bagli
Fatmlaelif Oreolumagnolia bende kendim alıyorum komple tabi bebek uyuyunca vücudumu makina kartuşla olanı pratik oluyo özel bölge için de sesu alıyorum bantlı olanlardan
Nurantugba Oreolumagnolia bence sakın o boncuk olan sir ağdadan alma canım denemek için bir arkadaşım aldı yapışıyor çıkmıyor kopuyo rezillik bildiğin kendin yapıcaksan teneke kutudaki pudralı sir ağdadan al küçük küçük yapıştır çek daha rahat
LzzyGrnt Oreolumagnolia rica ederim canım benim bide son bi tavsiye veriyim en önemli şey hangi ağdayı kullanırsan kullan çekerken çok hızlı çek yolsa yapışır kalır çekerken acır son gücünle sanki bi düşmanının saçını başını yoluyomuş gibi çek 😂😂😘
ZElif @Oreolumagnolia genital bölge hariç sesunun rulon ağdası daha pratik bence. Bez ile çekilen. Boncuk ağda da aldım. Kullanışlı gelmedi. Hem daha fazla zaman gidiyor hem de kırıyor boncuk ağda
antropologanne Oreolumagnolia Boncuk ağda hiç denemedim ama ağda bantlarıyla hallediyorum ben. Isterseniz önce bunu deneyin.