yft Merhabalar anneler 🌸 Bebeğine kandan alerji testi yaptıranlar kaç günde çıktı acaba. Belirtileriniz nelerdi.
Ozgeruya yft gecen ay alerji testi yaptırdık negatif çıktı ama dun tekrar kakada kan gördüm diyete baslatti doktorumuz
yft Seyma_Mirza teşekkür ederim bizim de bugün 3. Gün çıkmadı hala yanlışlık mı var acaba dedim 🤷♀️ İnşallah bizim de çıkmaz ama bebeğimin boynunda hep döküntü oldu yoğurttan sonra 😞
yft Ozgeruya yani kan testi de kesin sonuç vermiyor anladığım kadarıyla. İnşallah bi an önce geçer de rahat eder bebişlerimiz 🙏 bizimkinin de boynu hep döküntü oldu kırmızı kırmızı
Ozgeruya yft evet küçüklerde kesin sonuc vermiyormuş. Bizimde yanakları kızarmıştı egzema gibi sonrada kakada kan du dun gene oldu
Atomkarinca Merhabalar kaç aylık bebekleriniz kan koldan mı aliyolar çok zor oluyordur bizimde alerjimiz var ama kan da bakılmadı deri de bişey çıkmadı tekrar gidicem ise basliycam neye alerjisi var bilmem gerek ek gıdaya geçicez babanne bakıcak
yft Atomkarinca merhabalar benim bebeğim 5 ay 10 günlük doktor bilgisiyle ek gıdaya başlamıştık yoğurttan sonra oldu. Kanı elinin üstünden aldılar.
Seyma_Mirza Atomkarinca bizim koldan aldılar ama çok ağladı bitmiyordu tüpler kanı gelmiyordu çok zordu inşAllah sizinki kolay geçer 😐